Rasol cu legume

de Pur_si_simplu_papa_bun in Vita, 19 Apr 2011 | 4708 vizualizari

 

Până mai deunăzi nu-mi plăcea să gătesc carne de viţel sau mânzat, ce să mai zic de carnea de vacă! Fierbeam la ea până mă plictiseam si al meu mesteca îndelung şi înghiţea cu noduri :)).
Dar am primit de la mama lui o oală sub presiune și sâmbătă am zic că o inaugurez cu o supă cu tăieței (despre care o să vă dau detalii în următoarea postare) și un rasol cu legume. Pentru asta am cumpărat o bucată de rasol de mânzat și am purces la treabă.

 

INGREDIENTE

  • • o bucată de rasol de mânzat
  • • 6 morcovi
  • • țelină
  • • o ceapă albă
  • • ceapă verde
  • • o conservă de roșii
  • • pastă de gogoșari
  • • oregano uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol cu legume:

Am pus apa și carnea în oala minune și am lăsat-o să fiarbă. Am stat lângă ea și am urmărit-o ca pe o bombă cu ceas (trebuie citite bine instrucțiunile), dar trebuie să recunosc că e foarte utilă: după 40 minute carnea era atât de fragedă că se topea în gură!!! Am adăugat morcovii și țelina și am mai pus oala la fiert pentru încă 10 minute. Rezultatul...o minunăție!


Ceapa albă și cea verde le-am tocat și le-am călit în puțin ulei. Carnea am desprins-o de pe os și am tăiat-o în bucăți împreună cu morcovii. Le-am adăugat peste ceapa călită, apoi am turnat conserva de roșii Cirio, pe care le-am maruntit și pasta de gogoșari și le-am lăsat să fiarbă câteva minute.

La final am sărat și piperat mâncarea și am presărat oregano uscat. Ne-am lins degețelele de bună ce e!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

elena1988 1

21.04.2011, 10:04

oana_pisicutza16 1

14.04.2012, 10:53

foarte bun

Krystyan Trendy 1

27.11.2013, 10:50

foarte bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Chiftele la cuptor cu legume si sos marinat