Rasol cu legume

de Pur_si_simplu_papa_bun in Vita, 19 Apr 2011 | 5005 vizualizari

 

Până mai deunăzi nu-mi plăcea să gătesc carne de viţel sau mânzat, ce să mai zic de carnea de vacă! Fierbeam la ea până mă plictiseam si al meu mesteca îndelung şi înghiţea cu noduri :)).
Dar am primit de la mama lui o oală sub presiune și sâmbătă am zic că o inaugurez cu o supă cu tăieței (despre care o să vă dau detalii în următoarea postare) și un rasol cu legume. Pentru asta am cumpărat o bucată de rasol de mânzat și am purces la treabă.

 

INGREDIENTE

  • • o bucată de rasol de mânzat
  • • 6 morcovi
  • • țelină
  • • o ceapă albă
  • • ceapă verde
  • • o conservă de roșii
  • • pastă de gogoșari
  • • oregano uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol cu legume:

Am pus apa și carnea în oala minune și am lăsat-o să fiarbă. Am stat lângă ea și am urmărit-o ca pe o bombă cu ceas (trebuie citite bine instrucțiunile), dar trebuie să recunosc că e foarte utilă: după 40 minute carnea era atât de fragedă că se topea în gură!!! Am adăugat morcovii și țelina și am mai pus oala la fiert pentru încă 10 minute. Rezultatul...o minunăție!


Ceapa albă și cea verde le-am tocat și le-am călit în puțin ulei. Carnea am desprins-o de pe os și am tăiat-o în bucăți împreună cu morcovii. Le-am adăugat peste ceapa călită, apoi am turnat conserva de roșii Cirio, pe care le-am maruntit și pasta de gogoșari și le-am lăsat să fiarbă câteva minute.

La final am sărat și piperat mâncarea și am presărat oregano uscat. Ne-am lins degețelele de bună ce e!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

elena1988 1

21.04.2011, 10:04

oana_pisicutza16 1

14.04.2012, 10:53

foarte bun

Krystyan Trendy 1

27.11.2013, 10:50

foarte bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rasol alb de manzat cu legume la cuptor