Pulpe aromate in sos de rosii

de Dya Daniela Andrei in Pui, 14 Apr 2011 | 1893 vizualizari

 

Va prezint o reteta care imbina culoare si arome ce confera un gust deosebit!

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe (taiate in jumatate)
  • 3 linguri cu ulei de masline
  • rosii intregi din cutia Cirio Pelati
  • 3 morcovi taiati rondele
  • 10-15 ciuperci de marime potrivita
  • 2 portocale (una pentru suc)
  • ardei gras rosu sau/si verde
  • 10 bucati de ceapa
  • 1 capatana mare de usturoi
  • 1 cutie de bere bruna
  • 1 legatura de patrunjel proaspat
  • condimente: sare, chili, 2-3 foi de dafin, tarhon, oregano si rozmarin (din plin! :) )
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe aromate in sos de rosii:

Spalam bine pulpele de pui si le condimentam, din plin, cu sare, chili, foi de dafin, tarhon, oregano si rozmarin.


Intr-o tava in care am adaugat o cana cu apa si uleiul asezam pulpele condimentate impreuna cu ciupercile intregi, morcovii taiati rondele, ceapa si usturoiul julien, ardeiul si o portocala taiata in felii subtiri. Dam tava la cuptor (atentie ca acesta sa fie incins!) pentru aproximativ doua ore.


Cand pulpele sunt bine patrunse adaugam berea neagra si sucul de la o portocala, iar inainte de a le scoate din cuptor, cu 10-15 minute, rosiile intregi.


Le servim calde cu patrunjel verde, presarat.


Sa aveti pofta!

 

TIPS-URI

1

Pentru o aroma intensa putem adauga sucul de portocala in momentul scoaterii din cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe aromate in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

Dya Daniela Andrei 1

16.04.2011, 13:24

Mulumesc Vladimir! esti dragut ca de obicei!

elena1988 1

21.04.2011, 10:14

Dya Daniela Andrei 1

21.04.2011, 11:36

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cornulete fragede
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe cu sos de smantana si ciuperci