Pulpe aromate in sos de rosii

de Dya Daniela Andrei in Pui, 14 Apr 2011 | 3573 vizualizari

 

Va prezint o reteta care imbina culoare si arome ce confera un gust deosebit!

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe (taiate in jumatate)
  • 3 linguri cu ulei de masline
  • rosii intregi din cutia Cirio Pelati
  • 3 morcovi taiati rondele
  • 10-15 ciuperci de marime potrivita
  • 2 portocale (una pentru suc)
  • ardei gras rosu sau/si verde
  • 10 bucati de ceapa
  • 1 capatana mare de usturoi
  • 1 cutie de bere bruna
  • 1 legatura de patrunjel proaspat
  • condimente: sare, chili, 2-3 foi de dafin, tarhon, oregano si rozmarin (din plin! :) )
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe aromate in sos de rosii:

Spalam bine pulpele de pui si le condimentam, din plin, cu sare, chili, foi de dafin, tarhon, oregano si rozmarin. 

Intr-o tava in care am adaugat o cana cu apa si uleiul asezam pulpele condimentate impreuna cu ciupercile intregi, morcovii taiati rondele, ceapa  si  usturoiul julien, ardeiul si o portocala taiata in felii subtiri. Dam tava la cuptor (atentie ca acesta sa fie incins!) pentru aproximativ doua ore.

Cand pulpele sunt bine patrunse adaugam berea neagra si sucul de la o portocala, iar inainte de a le scoate din cuptor, cu 10-15 minute, rosiile intregi.

Le servim calde cu patrunjel verde, presarat.

Sa aveti pofta!

TIPS-URI

1

Pentru o aroma intensa putem adauga sucul de portocala in momentul scoaterii din cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe aromate in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piure de cartofi cu friptura de pui