Chiftele cu sos Cirio

de lidiac in Pui, 19 Apr 2011 | 3118 vizualizari

 

Sosul adaugat chiftelelor este cea mai buna metoda de a le transforma dintr-o gustare intr-un fel principal.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata de pui
  • 2 linguri ulei
  • 3 cepe mari
  • 4 catei de usturoi
  • 2 cartofi
  • 1 conserva rosii Cirio Polpa
  • 2 linguri de pasta de tomate
  • 2 oua
  • pesmet
  • 100 g susan
  • 1 lingura rasa de zahar
  • 2 foi dafin
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele cu sos Cirio:

Pentru chiftelute, am curatat 1 ceapa mare, cartofii si usturoiul si le-am tocat marunt cu robotul. Am amestecat foarte bine carnea cu ceapa, usturoiul si cartofii tocati,mararul tocat, ouale, o lingurita de sare si un varf de cutit de piper. Am incins uleiul, am dat forma dorita chiftelutelor si le-am tavalit un pic prin pesmet si susan, dupa care le-am prajit.


Pentru sos, am tocat 2 cepe . Intr-o tigaie am incins uleiul si am adaugat ceapa, pana s-a rumenit. Am adaugat conserva de rosii Cirio, pasta de tomate si 1 lingura de zahar. Am stins totul cu 800 ml apa. Am condimentat sosul cu sare si piper si l-am lasat sa fiarba bine. Am adaugat chiftelele in sos, le-am lasat sa dea in clocot , am pus foile de dafin si am oprit focul. Foile de dafin le-am lasat doar 2 minute, pentru ca sosul sa nu capete un gust amar.

 

TIPS-URI

1

Pentru un plus de gust puteti inlocui apa cu supa de pui sau vita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu sos Cirio" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Lau 1

19.04.2011, 22:32

buneeee

kamy 1

19.04.2011, 22:51

bine ai venit bune si cu sos

MVMih 1

02.05.2011, 22:35

vreau si eu o chiftelutzaaaa...acuuum

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute