Papricas de pui

de Lau in Pui, 19 Apr 2011 | 2536 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  carne de pui
  • 2 cepe
  • 1 lingura boia de ardei
  • o cutie de rosii
  • sare
  • piper
  • Galuste
  • 1 ou
  • 100 g faina
  • 100 ml apa
  • sare
  • un strop de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de pui:

Carnea se pune la prajit in ulei,adaugandu-se apa fierbinte din cand in cand. Cand este facuta se scoate pe un platou, iar in uleiul de la carne se pune ceapa tocata marunt, se adauga sucul de la rosii,(se pun la stors rosiile) si boiaua de ardei. Se mai pune apa si se adauga carnea. Dupa ce am adaugat carnea o lasam sa fiarba acoperita cateva minute, potrivim de sare si piper. Daca nu este destul de groasa se adauga o lingura de faina, adaugam si rosiile taiate fasii, sa fiarba langa carne.


Facem galustele. Batem oul cu sare, apoi adaugam faina si apa. Trebuie sa obtinem un aluat moale. Punem apa si sare intr-o oala si cand fierbe adaugam cu lingura uda galustele, daca nu se ridica deasupra adaugam apa in aluat. Se lasa sa fiarba 5 min dupa care le scoatem si le adaugam in sos si se mai lasa 10 min la foc mic.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

elena1988 1

21.04.2011, 10:08

gaby_gabytza 1

23.04.2011, 18:48

mancarea a fost foarte gustoasa.si are si un aspect foarte placut caci nepotilor mei lea placut fffff mult caci pt ei asta a contat mai mult .tineo tot asa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata Mimoza
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui cu bere