abetina

1

Bucataras
incepator

Botosani

Bucataras din 13.03.2014

RETETE90
PRIETENI28
Retete / Retete Delikat

Pastrav cu legume

In Retete Delikat la 7 Aug 2018

Se curata pestele, se clateste si se asaza in tava, se adauga peste el gogosarul feliat, rosia felii, ceapa felii, sare, amestec ierburi cu boia, oregano, ulei de masline, 200 ml.apa si se da tava la cuptor iute pana cand se patrund si se intrepatrund gusturile si totul este fiert. Timp de...

Tocana de ciuperci creasta cocosului

In Retete Delikat la 1 Aug 2018

Se spala ciupercile foarte bine, se rup in buchetele mici sa se poata curata bine, apoi se pun la fiert; se fierb foarte bine, dupa care se clatesc sub jet de apa rece sa se elimine unele impuritati ce pot ramane inainte de fierbere, mentionez ca se spala mai greu un pic, dar cine iubeste...

Vinete cu branza la cuptor

In Retete Delikat la 28 Iul 2018

   Se spala vinetele, se feliaza felii mai grosute si se pun intr-un vas peste care se adauga sare, chilli, cimbrisor, boia de ardei dulce, se amesteca sa fie cuprinse de condimente si se coc in tava in care s-a pus hartie de copt. Se coc pe ambele parti cam cate cinci minute pentru...

Cartofi frantuzesti cu ingrediente romanesti

In Retete Delikat la 25 Iul 2018

      Se curata cartofii, se feliaza si se clatesc cu apa rece. Se toarna peste ei condimentele de cartofi 100% naturale, se amesteca si se pune jumatate din cantitatea lor intr-o tava care s-a uns in prealabil cu unt si s-a presarat faina peste unt sa nu se prinda mancarea....

Tocanita de hribi putin picanta-reteta de post

In Retete Delikat la 22 Iul 2018

Se curata ceapa si se pune la prajit cu ulei de masline, se prajeste ceapa foarte bine, pana devine translucida, apoi se adauga gogosarul taiat fideluta si se lasa sa se patrunda, dupa care se adauga rosia taiata cubulete. Se da focul la mic si se lasa sa fiarba bine pana devine un sos, dupa care...

Gogosari umpluti cu compozitie de sarmale-reteta de post

In Retete Delikat la 13 Iul 2018

Se dau prin robot ciupercile, morcovii, cepele si se pun intr-un vas suficient de mare incat sa incapa toata compozitia de sarmale. Se adauga pasta de tomate, plicul cu Delikat, sare daca mai trebuie, uleiul de masline si se omogenizeaza compozitia. Se scot cotoarele la gogosari, se clatesc si...

Ceafa de porc cu piure in culori

In Retete Delikat la 12 Iul 2018

    Se curata morcovii, se taie conopida si brocoli in buchetele si se pun la fiert cu apa si sare, se fierb timp de 15-20 minute, cam atat cat sa intre usor furculita in legume la verificare. Se clatesc si se mixeaza pe rand.    Se pune la mixat morcovul, 30 gr unt, o...

Afisate 1 - 7 din 7 retete    

Postari recente

publicat la 21.02.2024

Reteta de preparate traditionale

Horosmopul tau de astazi:

Taur

A gresi este omeneste…totusi, a da vina pe altul este si mai omeneste.

 
 
 
Retete preferate
Tort cremes

Voturi:14

Toate retetele preferate
 

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]