Pastrav cu legume

de abetina in Retete Delikat, 7 Aug 2018 | 1040 vizualizari

 

"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale".

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati pastrav
  • 1 gogosar rosu
  • 1 rosie mare circa 500 gr
  • 4 cepe potrivit de mari
  • 1 lingurita amestec ierburi cu boia
  • 1 lingurita oregano
  • 1 lingurita sare
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu legume:

Se curata pestele, se clateste si se asaza in tava, se adauga peste el gogosarul feliat, rosia felii, ceapa felii, sare, amestec ierburi cu boia, oregano, ulei de masline, 200 ml.apa si se da tava la cuptor iute pana cand se patrund si se intrepatrund gusturile si totul este fiert.


Timp de gatire cam 40 minute.


Sa aveti pofta, dragilor!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 22 %
999.99 lei
779.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

abetina 1

07.08.2018, 22:56

multumesc de aprecieri !

-Licurici- 1

08.08.2018, 08:52

Foarte bun!

Rocsi 1

08.08.2018, 20:17

Este un peste foarte bun! Alor mei le place mult!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

anuta

8806 puncte

MotanLaOale

7999 puncte

 Merisor

7016 puncte

RODIMUR

5841 puncte

Lau

Lau 9

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Mini franzelute cu lapte si unt
  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

RETETA RECOMANDATA
Fish fingers sau crochete de peste in crusta de covrigei si parmezan