Musaca de dovlecei cu carne de porc

de Rahela Velicu in Retete Delikat, 19 Iun 2018 | 964 vizualizari

 

Din categoria mancaruri gustoase aromatizate cu DELIKAT. Cea mai buna musaca!
 

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 500 g carne tocata
  • 2 cepe
  • 3 rosii
  • 3 oua
  • 3 linguri de ulei
  • 300 g smantana de 12% grasime
  • sare
  • 1 lingura de amestec de ierburi italiene de la DELIKAT ( sau orice verdeturi doriti)
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de dovlecei cu carne de porc:


Mai intai taiem dovleceii rondele, le dam un praf de sare si-i lasam deoparte.


Ceapa o tocam marunt si o punem la calit pentru 3-4 minute. Adaugam rosiile date pe razatoare si lasam pana cand scad putin ( 7-8 minute). Adaugam carnea si o lasam sa se patrunda bine, inca 7-8 minute.


Adaugam sare, piper si amestecul de ierburi italiene sau verdeata dupa gust.


Punem intr-un vas de yena rondele de dovlecei, adaugam carnea, iar deasupra venim cu alt strat de dovlecei.


Batem ouale cu smantana si turnam deasupra.


Dam la cuptorul preincalzit, la 200 de grade C, pentru 45-50 de minute.

 

TIPS-URI

1

Lasam musacaua 20 de minute sa se raceasca inainte sa o taiem.

2

Vasul meu a fost de 12/25 de cm.

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de dovlecei cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

mirela0911 1

06.07.2018, 19:45

Imi place!

Rocsi 1

07.07.2018, 19:41

Super, super este musacaua!

Rahela Velicu 1

11.07.2018, 15:58

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4835 puncte

anuta

3074 puncte

lucy2002

3048 puncte

simona72

2347 puncte

 Adi

1900 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi taranesti cu carne tocata
  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Budinca de orez cu capsuni la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune

de laura_n 6

ieri la 17:31

Dulceata de cirese amare

ieri la 15:29

Desert tort 10 ani

pe 16.06 la 21:34

Perisoare din piept de pui cu marar

pe 16.06 la 13:11

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de porc cu curry verde si ciuperci