Vinete cu branza la cuptor

de abetina in , 28 Iul 2018 | 1738 vizualizari

 

"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale"

 

INGREDIENTE

  • 3 vinete potrivite
  • 1 rosie mare
  • 3 rosii negre
  • 1 cana de rosii cherry
  • 600 gr branza dulce de vaci inchegata (are proprietatea de a se topi la temperatura inalta)
  • 400 gr sunca Praga
  • 400 gr cascaval
  • 100 ml lapte dulce
  • 5 oua
  • 2 lingurite sare
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • 1 lingurita chilli
  • 1 lingurita rozmarin
  • 1 lingurita cimbrisor
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete cu branza la cuptor:



Se spala vinetele, se feliaza felii mai grosute si se pun intr-un vas peste care se adauga sare, chilli, cimbrisor, boia de ardei dulce, se amesteca sa fie cuprinse de condimente si se coc in tava in care s-a pus hartie de copt. Se coc pe ambele parti cam cate cinci minute pentru fiecare parte, se scot si se lasa sa se racoreasca.


Intre timp se unge tava cu unt si se presara cu faina de grau, asta ca sa nu se lipeasca mancarea de tava, apoi se asaza jumatate din cantitatea de vinete coapte, peste vinete se adauga un strat de rosii, apoi un strat de sunca Praga, iarasi un strat de vinete coapte, se toarna ouale batute cu lapte dulce si putina sare, cascaval, se orneaza cu rosii cherry si rozmarin si se da tava la cuptor pentru circa o ora. Cand este rumena si frumoasa, este semn ca-i gata, se scoate, se lasa la racoare, se portioneza si se poate servi.


Sa aveti pofta, dragilor!



Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

7.5L Digital

- 22 %
899.99 lei
699.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Rahela Velicu 1

29.07.2018, 01:04

Panacris 1

29.07.2018, 18:34

Ina 1

05.08.2018, 21:36

O reteta ce trebuie probata!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Tabita _

8081 puncte

mihaelar63

6118 puncte

mirela0911

5306 puncte

-Licurici-

5012 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Corndog

la 21:24

Rulouri de curcan cu ciuperci in sos alb

de Rocsi 9

ieri la 20:19

Pizza vegana, cu tofu

de RODIMUR 7

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Salata de vinete cu avocado si usturoi