16 - 23 mai: Saptamana restaurantelor

Postat de Bucataras in Bucataras FoodPR pe 25 Apr 2014, 09:28

Articol pe placul a 13 bucatarasi
comenteaza
16 - 23 mai: Saptamana restaurantelor

Din 16 pana in 23 mai 2014 mai multe restaurante din Bucuresti va vor asteapta cu oferte, meniuri speciale si reduceri. 

Saptamana Restaurantelor este un proiect iniţiat de Asociaţia Romania Culinara, organizat impreuna cuTop Hospitality si Star Chefs, ce ofera clientilor pasionati de gastronomie un bun prilej de a profita de cateva zile speciale cu oferte si discounturi oferite de restaurantele participante. Prima editie a Saptamanii Restaurantelor se va desfasura din 16 pana in 23 mai, in Bucuresti, ca prim proiect pilot. Restaurantele care se vor inrola in proiect vor oferi, in functie de optiunea fiecaruia, fie meniu fix, fie meniu unu-plus-unu oridiscount aplicat la meniul de baza.

ISTORIE
Romania, prin Bucuresti, se aliniaza pentru prima oara in anul 2014 unei traditii mondiale ce are deja mai multi ani vechime. Astfel, mai multe orase americane precum New York, Chicago sau Boston, sau europene, precum Londra sau Dublin, organizeaza de ani de zile, cu mare succes, saptamani locale ale restaurantelor. Acestea sunt mereu insotite si de evenimente culinare speciale (demonstratii, targuri, prezentari produse, etc).

CINE PARTICIPA
La acest prim proiect pilot (“editia de vara“) vor participa restaurante din Bucuresti care inteleg si accepta conditiile si regulile de organizare si promovare. In functie de succesul programului pilot, va urma si o editie de toamna-iarna (noiembrie/decembrie 2014). Apoi, anual, Saptamana Restaurantelor va avea mereu doua editii: de vara si de iarna.

Lista restaurantelor participante va fi anuntata cu doua saptamani inainte de debutul Saptamanii Restaurantelor, dar nu mai tarziu de data de 4 mai 2014.

EVENIMENTE ADIACENTE
In paralel cu evenimentul prinicipal, in aceeasi perioada se vor desfasura si altele, precum demonstratii culinare, seri speciale de gatit, etc. Acestea vor fi anuntate atat aici, pe pagina oficiala a evenimentului, cat si pe pagina oficiala de facebook a Saptamanii Restaurantelor.

PARTENERI MEDIA (lista in continua expansiune)
Bucataras.ro, Gustos.ro, Foodblog.ro, STAR CHEFS, Retete ca la Mama (Cuina Banateana), Ziare.ro, Brasov.ro

Detalii pentru restaurante, media sau companii interesate in sponsorizari:
Cristi Roman (contact@cristiroman.ro)
Laurentiu Mata Tanase (laurentiu@eventmarket.ro)

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Blender Profesional Versa

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

Comentarii (3)

25.04.2014, 09:44

25.04.2014, 10:34

Bravo lor!

25.04.2014, 16:54

Adauga comentariu
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

10630 puncte

Valclaudia

7220 puncte

Constelatialeu

6780 puncte

Bya Ralu

6210 puncte

mirela0911

5240 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!