16 - 23 mai: Saptamana restaurantelor

Postat de Bucataras in Bucataras FoodPR pe 25 Apr 2014, 09:28

Articol pe placul a 13 bucatarasi
comenteaza
16 - 23 mai: Saptamana restaurantelor

Din 16 pana in 23 mai 2014 mai multe restaurante din Bucuresti va vor asteapta cu oferte, meniuri speciale si reduceri. 

Saptamana Restaurantelor este un proiect iniţiat de Asociaţia Romania Culinara, organizat impreuna cuTop Hospitality si Star Chefs, ce ofera clientilor pasionati de gastronomie un bun prilej de a profita de cateva zile speciale cu oferte si discounturi oferite de restaurantele participante. Prima editie a Saptamanii Restaurantelor se va desfasura din 16 pana in 23 mai, in Bucuresti, ca prim proiect pilot. Restaurantele care se vor inrola in proiect vor oferi, in functie de optiunea fiecaruia, fie meniu fix, fie meniu unu-plus-unu oridiscount aplicat la meniul de baza.

ISTORIE
Romania, prin Bucuresti, se aliniaza pentru prima oara in anul 2014 unei traditii mondiale ce are deja mai multi ani vechime. Astfel, mai multe orase americane precum New York, Chicago sau Boston, sau europene, precum Londra sau Dublin, organizeaza de ani de zile, cu mare succes, saptamani locale ale restaurantelor. Acestea sunt mereu insotite si de evenimente culinare speciale (demonstratii, targuri, prezentari produse, etc).

CINE PARTICIPA
La acest prim proiect pilot (“editia de vara“) vor participa restaurante din Bucuresti care inteleg si accepta conditiile si regulile de organizare si promovare. In functie de succesul programului pilot, va urma si o editie de toamna-iarna (noiembrie/decembrie 2014). Apoi, anual, Saptamana Restaurantelor va avea mereu doua editii: de vara si de iarna.

Lista restaurantelor participante va fi anuntata cu doua saptamani inainte de debutul Saptamanii Restaurantelor, dar nu mai tarziu de data de 4 mai 2014.

EVENIMENTE ADIACENTE
In paralel cu evenimentul prinicipal, in aceeasi perioada se vor desfasura si altele, precum demonstratii culinare, seri speciale de gatit, etc. Acestea vor fi anuntate atat aici, pe pagina oficiala a evenimentului, cat si pe pagina oficiala de facebook a Saptamanii Restaurantelor.

PARTENERI MEDIA (lista in continua expansiune)
Bucataras.ro, Gustos.ro, Foodblog.ro, STAR CHEFS, Retete ca la Mama (Cuina Banateana), Ziare.ro, Brasov.ro

Detalii pentru restaurante, media sau companii interesate in sponsorizari:
Cristi Roman ([email protected])
Laurentiu Mata Tanase ([email protected])

Comentarii (3)

25.04.2014, 09:44

25.04.2014, 10:34

Bravo lor!

25.04.2014, 16:54

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!