A fost creata alga care are gust de bacon

Postat de Bucataras in Cu de toate pe 16 Iul 2015, 17:10

Articol pe placul a 7 bucatarasi
comenteaza

Traim vremuri interesante! In curand, bancon-ul ar putea deveni istorie, pentru ca acum a fost inventata o alga care are fix acelasi gust si este plina de proteine.  

Este o varianta imbunatatita genetic a unei alge care creste in Pacific si Atlantic si din care se face o pudra care este vanduta ca supliment alimentar.

Omul de stiinta Chris Langdon a cultivat-o si studiat-o de-a lungul a zeci de ani, iar acum lucreaza la Universitatea de Stat din Oregon, unde incearca sa-i descopere intregul potential si s-o impuna pe piata. 

"Atunci cand o prajesti, asa cum am facut si eu, are gust de bacon, nu mai are deloc gust de alga. Si este vorba de un gust puternic de bacon.' a declarat Langdon.

Noua descoperire arata ca o salata rosie si ar putea deveni un "super-aliment", pentru ca este o sursa excelenta de minerale, vitamine si antioxidanti, iar 16% din masa ei este proteina pura.

Alga poarta numele de Dulse si poate fi cultivata industrial. 

Sursa foto si articol: mashable.com

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii (1)

16.07.2015, 18:54

interesant, dar baconul ramane bacon

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu brânză şi fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06