A fost creata alga care are gust de bacon

Postat de Bucataras in Cu de toate pe 16 Iul 2015, 17:10

Articol pe placul a 7 bucatarasi
comenteaza

Traim vremuri interesante! In curand, bancon-ul ar putea deveni istorie, pentru ca acum a fost inventata o alga care are fix acelasi gust si este plina de proteine.  

Este o varianta imbunatatita genetic a unei alge care creste in Pacific si Atlantic si din care se face o pudra care este vanduta ca supliment alimentar.

Omul de stiinta Chris Langdon a cultivat-o si studiat-o de-a lungul a zeci de ani, iar acum lucreaza la Universitatea de Stat din Oregon, unde incearca sa-i descopere intregul potential si s-o impuna pe piata. 

"Atunci cand o prajesti, asa cum am facut si eu, are gust de bacon, nu mai are deloc gust de alga. Si este vorba de un gust puternic de bacon.' a declarat Langdon.

Noua descoperire arata ca o salata rosie si ar putea deveni un "super-aliment", pentru ca este o sursa excelenta de minerale, vitamine si antioxidanti, iar 16% din masa ei este proteina pura.

Alga poarta numele de Dulse si poate fi cultivata industrial. 

Sursa foto si articol: mashable.com

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii (1)

16.07.2015, 18:54

interesant, dar baconul ramane bacon

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!