A inceput jurizarea in concursul Reteta anului 2011. Premii marca Electrolux!

Postat de Bucataras in Concurs pe 2 Feb 2012, 22:21

Articol pe placul a 54 bucatarasi
comenteaza
A inceput jurizarea in concursul Reteta anului 2011. Premii marca Electrolux!

 Doamneloooor si domnilooor! In curind va oferim a 3-a editie a concursului Reteta anului! Alaturi de partenerul Electrolux vom organiza o editie de gala, cu premii pe masura! 

Vom avea 3 etape. Prima va fi inscrierea, apoi dati sfoara-n tara despre concurs catre prieteni sa va sustina. Primele 25 de retete de pe fiecare dintre cele 4 categorii participante vor fi apoi jurizate, in cea de a 3-a etapa a concursului!

Iata premiile!

Premiul cel mareAragazul Combi EKM511501X, cu urmatoarele specificatii tehnice: 3 arzatoare gaz + 1 electric, 50 x 60 cm,  siguranta la plite gaz, aprindere integrata la plite, cuptor electric multifunctie 5 optiuni, cu iluminare, volum cuptor 61 l, ceas avertizor, grill, clasa A, compartiment depozitare, tavi emailate, capac sticla, INOX.

Cele patru premii ale categoriilor - cuptoare cu microundeModelul  EMS 21400W, cu urmatoarele specificatii tehnice: 21 l capacitate, 800 W putere microunde, grill quartz  putere 1000w, display digital, 10 nivele de putere, timer 90 min, semnal sonor sfarsit de program, program decongelare, protectie copii, ALB, dimensiuni IxLxA: 28,7x48,5x42,2  cm.

Dupa cum spune si titlul, in concurs vor intra doar retete postate in anului 2011!

Desfasurarea pe scurt:

 perioada de inscriere: 6 – 15 februarie (10 zile)

       - se propun retete postate pe bloguri culinare in anul 2011 in 4 categorii: Aperitiv / Ciorba (Supa) / Fel principal / Desert

       perioada de votare: 16 – 25 februarie (10 zile)

       - se voteaza 1 data pe zi de pe un IP per categorie. Se face topul voturilor. 

       perioada de jurizare: 26 – 29 februarie. (4 zile)

       - primele  25 retete clasate ca urmare a voturilor (dar nu mai putin de 200 voturi) in fiecare categorie se vor califica in finala. Ele vor fi jurizate si dintre acestea se va desemna cistigtorul

       Reteta cu cele mai multe puncte acordate de juriu, dintre cele 100 intrate in jurizare, va cistiga marele premiu. Premiul pe categoria ei va fi acordat locului 2 al categoriei

       Anuntarea cistigatorului: 1 martie 2012 

Regulamentul complet AICI

Acesta este juriul concursului!

Dna Carmen Georgescu - marketing manager Electrolux

Gusti Roman - in timpul liber Bucataras :)

Radu Popovici (www.reteteleluiradu.ro)- unul dintre cei mai buni bloggeri culinari, specialist in cultura culinara asiatica si in condimente, calitatea respira in toate actiunile sale!

Cristi Roman (www.foodblog.ro) - unul dintre pionierii blogosferei culinare si probabil cel mai bun jurnalist specializat in food al momentului

Brindusa Scheaua - (www.brindusascheaua.blogspot.com/) - Rafinament si stil in toate retetele Brindusei, una dintre doamnele blogosferei culinare!

Gabriela Duceag (http://gabyd2.blogspot.com/) - o fire vesela si sincera, are unul dintre cele mai bune bloguri de fotografie culinara!

Mihaela Simiuc (http://dulciurifeldefel.blogspot.com/) - Miha sustine cu acuratete si deosebit talent unul dintre cele mai active bloguri culinare!

Laura Adamache (http://www.lauraadamache.ro/) - WOW! Este exclamatia pe care o faci in momentul in care pasesti pe blogul Laurei, o veche, populara si valoroasa membra a blogosferei culinare

Laura Laurentiu (http://www.retetecalamama.ro/) - cinta din suflet si ne incinta cu unul dintre cele mai apreciate bloguri culinare: retete ca la mama acasa!

Cum se va face jurizarea!

Sinteti de acord ca avem un juriu premium? Eu zic ca da! Sa va explic cum se va face jurizarea.

1) se vor califica in ordinea numarului de voturi primele 25 de retete per categorie, care depasesc pragul minim de 200 de voturi. Au fost 10 zile de votare, erau suficiente 20 de voturi pe zi pentru a atinge pragul minim.

2) fiecare membru al juriului va citi toate retetele si va alcatui un top 10 pe fiecare categorie

3) toate topurile vor fi trimise la mine pe email, iar eu voi face centralizarea acestora. Algoritmul de punctare este asa: reteta de pe locul 1 al topului primeste 10 puncte, cea de pe locul 2 primeste 9 puncte si tot asa ... locul 10 primeste 1 punct.

4) Avem 9 membri ai juriului, voi primi 9 topuri pe categorie, voi centraliza punctele si voi publica aici clasamentele per categorie in functie de punctele acumulate. Reteta cu cele mai multe puncte dintre toate va fi incoronata cu titlul de Reteta anului 2011! Premiul categoriei ei va reveni locului 2 al respectivei categorii!

Atentie! Nu voi face publice topurile membrilor juriului. Doar membrii juriului vor sti ce au votat fiecare dintre ei! Multumesc pentru intelegere si succes!

Vezi aici clasamentul voturilor pe sectiuni!

S-au calificat pentru jurizare retetele care autrecut de pragul minim de 200 voturi! (click)

Comentarii (143)

01.03.2012, 06:56

Ne ai facut curiosi!

01.03.2012, 08:37

Ela,oare trebuie sa aducem si carnetul de note?
apoi trebuie sa-l aratam parintilor, sper sa iau nota buna sa-mi justific timpul petrecut in bucatarie si pe net

ela

ela
01.03.2012, 11:19

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Hortansa
  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!