A Patra Dimensiune

Postat de Mutulica in Cu de toate pe 3 Iun 2013, 14:47

Articol pe placul a 8 bucatarasi
comenteaza
A Patra Dimensiune

 

Constienta (sufletul )este un produs ce face parte din a patra dimensiune . Acest lucru influenteaza modul in care ne raportam la timp si cum integram constienta in cele trei dimensiuni ale realitatii zilnice .Tot ce a creat omul este influentat de felul cum percepem realitatea inconjuratoare . Pentru a face acest lucru trebuie sa vizualizam celelalte dimensiuni .

Conceptia noastra despre lume si viata s-a schimbat treptat , in functie de modul in care am perceput legatura noastra cu Universul . La un moment dat a aparut ideea ca Pamantul nu este centrul Universului si nici macar nu este plat  si ca mai existau si alte planete si galaxii . De parca  macrocosmosul asta nu era suficient  ca sa ne tulbure , am aflat  de existenta si a unui microcosmos la fel de variat : lumea virusurilor sau a microbilor  .

Am mai inteles ca percepem realitatea  bazandu-ne  pe idei incercate in timp care pot inceta sa mai fie valabile cand le observam dintr-o alta paradigma .Ni se mai spune ca pentru a percepe a patra dimensiune avem nevoie de cunostinte matematice ,sa fim deplin constienti sau intr-o stare de constienta modificata .       

Daca exista a patra dimensiune , exista si fiinte ce o populeaza . De ce nu vor sa ia legatura cu noi ?Sa fie asta motivul pentru care studiile in acest domeniu esueaza sau bat pasul pe loc ?Poate e nevoie de un element de coexistenta indispensabil pentru a intelege taramul celei de-a patra dimensiuni ?! Oamenii pot intra in diferite stari alternative de constienta , cum ar fi asa numita experienta de limita dintre viata si moarte  cu ale sale  experiente  de existenta din afara trupului .

Ni se spune ca pentru a intelege a patra dimensiune trebuie sa suspendam dogma religioasa si incapatanarea oamenilor de stiinta .In momentul in care ne va  revela  constienta ca facem parte din a patra dimensiune , atunci  noi am intelege ca intregul nostru sistem social politic si economic ar trebui sa se schimbe pentru  a tine cont de  adevarurile noii realitati .

Limbajul ce ne va face sa intelegem totul este dat de iubirea neconditionata , cea care ne va ajuta sa ne rearmonizam frecventele de vibratie ale trupului cu frecventele arhetipale din Univers .Cum vom putea ajunge la acele stari supramentale profunde , asemanatoare plutirii , ridicarii la cer ? Ele se realizeaza prin intuitie si perceptie directa ce ne vor permite sa ne activam mai usor energiile interioare .

Ascensiunea asta nu e ceva usor  , ni se va reconfigura A.D.N.-ul si cei ce se complac in stari de rautate , perversitate , egoism nu vor rezista transformarii si vor muri  !!! Cum vom putea face fata acestor transformari majore , uluitoare ? Noi ne racordam la  frecventa pulsatorie a Pamantului prin emotiile pe care suntem capabili sa le avem .Ele sunt cele ce activeaza sau dezactiveaza aminoacizii ce formeaza dublul helix al A.D.N.-ului ...

Ma doare capul si nici macar nu-mi  mai dau seama ce  fel de emotii ma incearca .  Si ni se mai cere sa facem saltul asta in mod constient si in numar cat mai mare ! In urma Experimentului celor 100 de maimute referitor la modul de influentare subconstienta a unei populatii , s-a ajuns la concluzia ca masa critica necesara pentru ca nivelul de constiinta a intregii omeniri sa treaca la o etapa superioara este de 144000 care sa acceada pe deplin la acest nivel  de supraconstiinta , ajungand astfel sa traga dupa dansii intreaga masa a umanitatii .Unii spun ca pana si extraterestrii ne urmaresc cu atentie evolutia ...

Daca emotiile sunt cheia , asta inseamna ca e vorba despre un schimb energetic , de o conectare a intregii populatiii la acest sistem energetic .Ce te faci daca tu emiti iubire si primesti la schimb ura si batjocura ? Si parca nu era destula brambureala in capul meu , am aflat ca va fi si o a cincea dimensiune , la care e musai sa ajungem sau vom pieri !!! Si cand te gandesti ca noi suntem inca in a treia dimensiune , catalogata drept stadiul in care credintele sunt rigide , cu un set inflexibil  de reguli si limitari .

Brrr ! ! ! Paradigma asta noua , captivanta si grea de continut  , pare sa aiba  imposibila sarcina de a intra in capul meu gol de continut  … La putina vreme dupa ce mi se reveleaza aceste cunostinte scanteietoare ,  cei doi neuroni ai mei se apropie atat de mult unul de celalalt incat creierul  meu se transforma intr-o gaura neagra si nu mai ramane nimic din pretioasele informatii ce mi-ar fi permis sa acced la un nivel superior de dezvoltare a constiintei .Capul meu gol explodeaza si  totusi in urma acestui Big Bang distrugator  ma simt precum Pasarea Phoenix .

Acum stiu ce-mi lipseste: ectenia !  

  

 

 

 

Comentarii (11)

06.06.2013, 07:58

06.06.2013, 08:03

Multumesc tuturor pentru aprecieri si efortul de a citi despre un subiect neconventional .

06.06.2013, 17:41

Sa incercam sa fim mai buni,mai iubitori, sa acceptam ca nu suntem singuri in univers si ca fiecare miscare, gand sunt monitorizate de cineva.Poate mai avem timp sa ne schimbam ....

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:37

Salată de ouă cu avocado și iaurt - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:36

Supă crema de roșii coapte - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:17

Mușuroi de cârtiță

pe 26.04 la 23:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola