Acru si dulce

Postat de portiadelumina in Cu de toate pe 24 Mar 2016 | 7965 vizualizari

Comentarii (69)

24.03.2016, 22:27

Seara buna Padre chiar ma gandeam la tine zilele astea si tare bine mi-ar fi prins o portie de poveste
Eu nici nu ma mai chinui sa inteleg cum percep unii postul,nici nu e treaba mea.Fiecare-si are grija de trupul si sufletul sau asa cum crede de cuviinta.
Sigur ca fiind un slujitor al Bisericii trebuie sa vezi altfel lucrurile.
Nu vad de ce unii striga in gura mare ca tin post ori altii se justifica de ce nu fac asta.
Prea putini sunt cei care fac ceva in afara de post alimentar,ori si acesta e doar o restrictie la anumite alimente nu e neaparat si cumpatare.
O colega care e catolica a zis azi ca maine vrea sa tina post ca sa nu zicem ca nu tine si ea post(mai ales ca-i facuse mama niste sarmale cu pasat).
I-am spus ca e decizia ei daca vrea sa faca asta sau nu,nici eu nu tin post ca sa-mi aduca cineva elogii.
In concluzie zic ca pentru unii a tine post e doar un fel de "moda",asa cum nu se mai stie care-i semnificatia Craciunului sau a Pastelui.Doar un prilej de sarbatoare.
Spun asta ca o constatare,nicidecum ca o judecata.
No vezi daca vii rar,uite cat am scris )))))))))
Sa mai vii pe la noi
Sanatate Lilianei

24.03.2016, 22:35

Apăi Die, vin rar că-s tot dus, cum bine ştii. Sincer, perioada asta e tare încărcată, de aia mi-am dezactivat şi facebook-ul, pentru a nu fi tentat de virtual sub nicio formă. Aici nu mai intrasem de mai bine de-o lună, aşa că am zis să vin cu o porţie de vorbă şi bag seama că n-am greşit, că prietenii m-au citit cât-de-cât şi că unii chiar au şi comentat. Aş avea şi-o reţetă de post de pus, dar nu-i timp de moderat, că de mâine iar sunt prins în treburi şi drumuri, în slujbe şi griji.
Despre cum postesc oamnii nu mai comentez, că am albit şi chelit de când tot explic, iar dacă nici din întâmplarea din blog n-or înţelege unii, apăi eu mai clar nu mă pricep a spune cum e cu postitul.
Una peste alta, ca să nu scriu mai mult decât tine, că nu facem concurs (ştii doar cât de puţin voirbesc eu) , mă bucur că ai trecut prin rândurile mele cu un gând bun şi-ţi mulţumesc pentru cele transmise şi scrise.
Vin rar, dar şi când vin, se vede. ) :">

24.03.2016, 22:40

Pai sa se vada Padre,ca asa-i bine )) Uite ca prietenii nu ne uita nici daca venim rar ori vorbim putin Sa nu uiti sa mai pui interviul,a te citeasca lumea ))))

24.03.2016, 22:52

Seara minunata Parinte !!!
Oamenii sunt de multe feluri si nu-i judec eu , vedem la tot pasul astfel de tineri , asta este educatia primita.Ma bucur ca sunt inca si oameni milostivi ca si tanara din poveste.Suntem amestecati rai si buni , in post mai mult ca oricand cel rau isi face lucrarea peste tot . Ce s-a intamplat si in Belgia cu oameni nevinovati este tot lucrarea celui rau , parca traim vremuri apocaliptice . M a doare sufletul pentru ca nu mai avem siguranta nicaieri . Post binecuvantat in continuare !!!

25.03.2016, 06:23

Die, cred că mâine iseară vin cu interviul, nu de alta, dar mi-e să nu uit eu cine sunt dacă vin aşa de rar. )

25.03.2016, 06:27

Delia, răutatea este o lipsă a binelui, nu e o stare cu care omul se naşte. Bunătatea este un dar cu care ne naştem dar pe care fie unii nu-l desfac niciodată şi rămâne ascuns în adâncul sufletului dând posibilitatea săvârşirii răului; fie deschidem darul binelui doar când avem câte un interes; fie îl deschidem la tot pasul aducând bucurie celor din jurul nostru.
Oamenii răi sunt de multe ori oamenii care au crescut pe lângă semeni ce nu şi-ai deschis darul binelui, sunt cei care se hrănesc cu îdeile primite de pe marginea şanţului, din faţa televizorului şi din boxele radioului.
Zi binecuvântată şi vouă!

25.03.2016, 06:47

Ce frumos le povestesti tu Padre!
Asa m-am transpus in povestea ta, parc-as fi fost acolo.
Mai intai m-am infuriat, apoi m-am emotionat la gestul tinerei.
Din pacate sunt din ce in ce mai multi tineri fara bun simt, care jignesc si-i fac pe altii sa se simt prost.....
Este o moda printre ei, mai ales cand sunt in grupuri mai mari.
Nu mai indrazneste nimeni sa le zica nimic pentru ca sunt foarte agresivi, iar intamplarile vazute la TV, ii fac pe trecatori sa-si vada de drumul lor, chiar si pe politisti....
In fine, eu ma bucur ca ai trecut pe la noi si ne-ai lasat randurile tale! Sa mai vii!

25.03.2016, 06:54

Meri, sper că nu te-ai înfuriat când am început să vorbesc despre mici şi cârnat, nu? )
Despre tinerii din ziua de azi am vorbit deseori prin postările şi comentariile mele, de multe ori fiind apostrofat de useri că sunt prea restrictiv, că vreau să fie toţi nişte sfinţi. Ori dacă cei care le sunt părinţi gândesc aşa, despre ei ce să mai spun.
Mă bucur că ai trecut prin rândurile mele simple. Nu scăpaţi voi aşa uşor de mine de pe aici.

25.03.2016, 07:09

) hahaa, as zice eu ceva, gen Medi, dar suntem in post si nu se cade ))))))))))) Uite cum luminezi tu si descretesti fruntile pe aici! In ultimul timp, sa fiu sincera am vazut mai mult furie si suparare...dar trec toate ca totu-i trecator, ca si viata Zi cu spor sa ai si numai bine la casa ta!

25.03.2016, 11:28

Hmmm, am citit realitatea in care traim, din pacate.
Eu imi imaginez si parca simt ce a fost in sufletul acelei fete, pentru ca, am patit si eu multe, desi nu era vorba de mancare.
Au unii oameni, desi i-as numi mai urat , au o placere sa jicneasca, sa te faca sa te simti prost, de parca tu nu iti vezi defectele, trebuie sa le evidentieze ei in gura mare.
Prea multa rautate, prea multa invidie poate, totul este cu prea...
Macar noi, care mai avem bun simt si putina educatie, sa ramanem asa si sa nu oferim satisfactie la asa "specimene".
Zi buna va doresc la toti!

25.03.2016, 12:19

Meri, supărarea userilor nu este pe parteaq văzută a site-ului, ci pe cea nevăzută. Mai bine spus nu sunt supăraţi, sunt nedumeriţi pentru că participă la anumite concursuri fără să cunoască toate regulile. Şi nu mă refer la cele de participare, ci la cele de validare/premiere, iar asta e o discuţie care are loc aici, la loto, la meciurile de forbal şi până la olimpiade. E greu să nu fii sceptic când nu vezi cu ochii tăi cum se procedează, rari sunt oamenii care sunt degajaţi şi acceptă jurizarea ne-văzută, fie că-i făcută de oameni fie că-i făcută de vreun soft.
Cum ziceai că spune Medi? :S

25.03.2016, 12:44

Rocsi, sunt convins că tu ai avut de suferit de pe urma răutăcioşilor, puţin sunt cei care cred că o tânără poate avea probleme medicale la vârsta asta, oamenii judecând cum îi taie capul situaţii despre care nu au habar nicidecum. Bine, poate că nu doar din această cauză ai avut de suferit pe urma vorbelor, căci aşa cum ştiu şi eu, oamenii răi nu au un motiv anume pentru a fi răi, ei au motive oricând pentru ai răni pe cei din jur.
Oricum, cu credinţă, cu răbdare şi speranţă trecem peste toate.
Zi minunată şi ţie!

25.03.2016, 12:56

Sa vii cu interviul Padre ca asa frumos ai scris cine te-a adus pe site )))

25.03.2016, 13:08

Die, am vrut să scriu şi asta de dimineaţă, dar eram pe fugă. Trebuie să-mi aduc interviul la lumină, în definitiv e unul scurt în comparaţie cu ale voastre, iar comentarii abia dacă am strâns 5-6, de-mi vine să plâng şi acum de ciudă. )

25.03.2016, 13:09

Stai Padre sa vezi noul meu interviu cand l-or publica )))) cred ca trebuie sa va luati vacanta la citit

25.03.2016, 13:36

Vai, se dau interviuri din nou? Pfoaii, apăi dacă mi se mai solicită unul, deja ştiu ce să scriu, chiar dacă pentru asta va trebui să fiu şters de pe site. )

25.03.2016, 14:19

Padre,trebuie sa mai astepti putin,ca tu ai interviu pe model nou ))))))))))
Ca pe mine nu ma intrebase ce mi se pare sexy )
Culmea e ca raspunsul are legatura cu petrecerea din vara ))))))))))

25.03.2016, 14:23

Die, dimpotrivă, îmi trebuie alt interviu, dar fără întrebarea asta de ai zis tu, că eu sunt nevinovat, doresc chestionar gastronomic, doar e site culinar, nu? :S
Aaaa, că mai apoi fac eu câteva incursiuni şi prin alte domenii nu se pune, doar n-oi da pagina goală, aşa cum aproape îmi este şi secţiunea de reţete. :">

28.03.2016, 15:24

M-a emotionat articolul!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola