Aranjarea mesei de Craciun

Postat de Miha in Craciun pe 5 Dec 2009, 22:54

Articol pe placul a 1 bucatarasi
comenteaza
Aranjarea mesei de Craciun

Culoarea asociata Craciunului este rosul, de la haina Mosului. De aici au imprumutat aceasta culoare si restul decoratiunilor.

Pntru o masa vesela, intre prieteni, putem opta pentru o fata de masa rosie si farfurii verzi sau violet.

Pentru o masa eleganta vom combina albul cu auriu, vom folosi farfurii de portelan, pahare de cristal cu picior si tacamuri de argint.

Sfesnicele cu lumanari nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Cracun, iar un aranjament floral va imbogati imaginea. In locul aranjamentului floral putem pune o fructiera cu fructe de sezon: banane, portocale, kiwi.

 Pentru varietate, putem adauga din loc in loc, cateva crengute de brad si figurine in ton cu atmosfera de sarbatoare, omuleti de zapada, reni, globuri mici.

Pentru a completa atmosfera, masa se va aseza in apropierea bradului impodobit cu globuri si beteala, in ton cu decoratiunile mesei.

Dar cele care vor intregi imaginea mesei , vor fi bucatele traditionale din meniul de Craciun.

 

Comentarii (0)

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu magiun si nuci

de Miha 9

ieri la 21:27

Gogosi pufoase

ieri la 20:06

Trandafir placinta cu crema de vanilie si afine

ieri la 17:45

Placinta cu vanilie - reteta unui desert de casa savuros

ieri la 08:43

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!