Aventura inedita a unui bucatar excentric, Gordon Ramsay printre rechini, in 10 februarie la TV Paprika

Postat de Chello_Networks in Bucataras FoodPR pe 8 Feb 2012, 10:36

Articol pe placul a 3 bucatarasi
comenteaza

Pasiunea lui Gordon pentru rechini este acum descrisa in calatoria pe care acesta o pune la cale pentru a descoperi misterele controversatei supe din aripioare de rechin, in noua sa emisiune Gordon Ramsey printre rechini, difuzata la TV Paprika, in 10 februarie, de la ora 22:00.

 Se estimeaza ca peste 100 de milioane de rechini sunt ucisi in toata lumea, iar o treime din speciile oceanice dispar datorita pescuitului excesiv. Gordon incearca sa descopere daca acest sacrificiu chiar este necesar. El se confrunta cu soarta trista a acestor creaturi marine a caror exterminare afecteaza lantul trofic al oceanelor. Pentru a-i intelege mai bine pe regii oceanelor, Ramsey se hotaraste sa inoate alaturi de ei, aceasta provocare fiind una dintre cele mai periculoase cu care s-a confruntat pana in prezent.

Fascinanta calatorie a lui Gordon il determina sa porneasca o campanie impotriva industriei pescuitului de rechini.

Se recomanda drept Gordon Ramsay, bucatarul care prezinta lumea culinara intr-o viziune proprie. Renumit pentru stilul direct si izbucnirile sarcastice din bucatarie, temperamentalul bucatar reuseste sa ne distreaze si sa ne destinda cu fiecare ocazie.

Ramsay este unul dintre cei mai apreciati bucatari internationali, care s-a remarcat cu cele treisprezece stele Michelin primite pentru restaurantele sale din Londra si New York. Este gazda unor show-uri recunoscute de televiziune, lansand o serie de carti de gastronomie publicate in intreaga lume.

Intr-un sondaj realizat de Radio Times, pe un esantion de 3 000 de persoane, Gordon Ramsay a fost votat drept cea mai terifianta celebritate de televiziune.

Urmareste-l pe excentricul bucatar, vineri, 10 februarie, la TV Paprika, in Gordon Ramsay printre rechini.

TV Paprika – O felie de fericire!

 

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii (1)

08.02.2012, 18:48

Am vazut emisiunea asta, acum cateva luni, pe Channel 4. Mai exact, s-a dus in Asia dar si in Costa Rica. Subiectul principal e, de fapt, aripioara de rechin, din care se face o supa foarte, foarte scumpa in Asia, dar care nu are nimic special, ca si gust sau etc...E doar o excentricitate umana cretina pe spatele rechinilor. De multe ori se arunca inapoi in Ocean ditamai rechinul, mort, dupa ce a fost capturat doar pentru a i se taia aripioarele. Trist . Urmariti emisiunea, e foarte tare.

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!