Bucataras sustine blogosfera culinara: Nana (adi's blog)

Postat de Bucataras in Bucatarasii pe 23 Mai 2009, 00:20

Bucataras sustine blogosfera culinara: Nana (adi's blog)

Nana a intrat din luna martie in blogosfera culinara, dar trebuie neaparat sa-i cititi retetele pe http://adiscook.blogspot.com/. Este din Cluj si face o iahnie de fasole la ceaun de-ti lasa gura apa

Capitolul despre Nana

1. 3 cuvinte care o definesc pe Nana?

Curajoasă,onestă, destul de răbdatoare.

2. Care ar fi 3 lucruri pe care le-ai lua cu tine pe o insula pustie?

Chibrituri, cafea, un ibric

3. Ce te face sa zimbesti?

Orice reuşită obţinută de mine sau familia mea.
4. Ce personalitate/VIP ai invita la o petrecere a ta?

Robert Rainford - cred că ştiţi de ce
5. Unde ti-ar placea sa-ti petreci vacanta?

Nu am un loc anume, de fapt sunt multe locuri, de aceea mi-aş dori să am ocazia de a face ocolul pămntului(nu in 80 de zile, mă mulţumesc şi cu 40, oare se poate?).



Capitoul Nana in bucatarie

1. Care este mincarea ta preferata?

Supa de fasole boabe. (cu ceapa verde sau uscată cu ulei, oţet şi sare, mmmmmm)

2. Ce ai mincat si te-a uimit?

Moules. Nu credeam că voi mânca aşa ceva, dar mi-am făcut curaj şi am gustat. Pot spune că este o mâncare care m-a uimit. Moules (in limba franceză) sau scoici preparate cu un sos din vin, smântână, usturoi şi mirodenii. Sunt delicioase.In fiecare an abia aştept să ajung in Franţa, la Chez Mamy Moules, să măninc.
3. Ce nu-ti place sa manici?

Sunt puţine mincăruri care nu-mi plac, nici nu ştiu ce să vă spun, nu aş minca niciodată melci sau alte tiritoare.
4. Care este bautura ta preferata?

Prefer vinul.
5. Da-ne un tips culinar care ti se pare important si de ajutor pentru orice pasionat culinar.

In Ardeal este o vorbă "bun pui apăi bun iasă".

Capitolul Nana despre blogosfera culinara

1. Ce parere ai despre blogosfera culinara?

Sursă necontenită de inspiraţie culinară care ciştigă tot mai mult teren in faţa revistelor şi a cărţilor de bucate.
2. Care este primul blog culinar de la noi care-ti vine in minte?

Blogul lui Teo . Cred că este unul din primele bloguri culinare descoperite de mine.
3. Cit timp dedici blogului tau culinar pe zi?

Depinde, cam 2 - 3 ore pe zi
4. Iti place vreun blog / site culinar din afara .ro, care?

Imi plac foarte mult priveliştile deosebite de pe blogul Ninei. Nina` s Recipes.
5. Ce mesaj transmiti blogosferei culinare?

Nu este un mesaj adresat celor care au deja bloguri, ci mai degrabă celor care le vizitează: Pasionaţi in ale gătitului, nu faceţi numai vizite blogurilor culinare, indrăzniţi şi alăturaţi-vă nouă.

Comentarii (5)

23.05.2009, 14:37

Si io, si io! Felicitari!

23.05.2009, 22:02

Multumesc Miha! Multumesc Oana!

23.05.2009, 22:15

Multumesc Bucataras pentru invitatia de a raspunde interviului, precum si a aprecierilor la adresa blogului meu.

Adauga comentariu
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec glazurat cu citrice

de Rux 9

Chec glazurat cu...

ieri la 23:23

Supa cu tortellini si fasole verde

Supa cu...

ieri la 22:41

Prajitura Adelina

de mena29 3

Prajitura Adelina

ieri la 22:05