Bucataras sustine blogosfera culinara: Nana (adi's blog)

Postat de Bucataras in Bucatarasii pe 23 Mai 2009, 00:20

Bucataras sustine blogosfera culinara: Nana (adi's blog)

Nana a intrat din luna martie in blogosfera culinara, dar trebuie neaparat sa-i cititi retetele pe http://adiscook.blogspot.com/. Este din Cluj si face o iahnie de fasole la ceaun de-ti lasa gura apa

Capitolul despre Nana

1. 3 cuvinte care o definesc pe Nana?

Curajoasă,onestă, destul de răbdatoare.

2. Care ar fi 3 lucruri pe care le-ai lua cu tine pe o insula pustie?

Chibrituri, cafea, un ibric

3. Ce te face sa zimbesti?

Orice reuşită obţinută de mine sau familia mea.
4. Ce personalitate/VIP ai invita la o petrecere a ta?

Robert Rainford - cred că ştiţi de ce
5. Unde ti-ar placea sa-ti petreci vacanta?

Nu am un loc anume, de fapt sunt multe locuri, de aceea mi-aş dori să am ocazia de a face ocolul pămntului(nu in 80 de zile, mă mulţumesc şi cu 40, oare se poate?).



Capitoul Nana in bucatarie

1. Care este mincarea ta preferata?

Supa de fasole boabe. (cu ceapa verde sau uscată cu ulei, oţet şi sare, mmmmmm)

2. Ce ai mincat si te-a uimit?

Moules. Nu credeam că voi mânca aşa ceva, dar mi-am făcut curaj şi am gustat. Pot spune că este o mâncare care m-a uimit. Moules (in limba franceză) sau scoici preparate cu un sos din vin, smântână, usturoi şi mirodenii. Sunt delicioase.In fiecare an abia aştept să ajung in Franţa, la Chez Mamy Moules, să măninc.
3. Ce nu-ti place sa manici?

Sunt puţine mincăruri care nu-mi plac, nici nu ştiu ce să vă spun, nu aş minca niciodată melci sau alte tiritoare.
4. Care este bautura ta preferata?

Prefer vinul.
5. Da-ne un tips culinar care ti se pare important si de ajutor pentru orice pasionat culinar.

In Ardeal este o vorbă "bun pui apăi bun iasă".

Capitolul Nana despre blogosfera culinara

1. Ce parere ai despre blogosfera culinara?

Sursă necontenită de inspiraţie culinară care ciştigă tot mai mult teren in faţa revistelor şi a cărţilor de bucate.
2. Care este primul blog culinar de la noi care-ti vine in minte?

Blogul lui Teo . Cred că este unul din primele bloguri culinare descoperite de mine.
3. Cit timp dedici blogului tau culinar pe zi?

Depinde, cam 2 - 3 ore pe zi
4. Iti place vreun blog / site culinar din afara .ro, care?

Imi plac foarte mult priveliştile deosebite de pe blogul Ninei. Nina` s Recipes.
5. Ce mesaj transmiti blogosferei culinare?

Nu este un mesaj adresat celor care au deja bloguri, ci mai degrabă celor care le vizitează: Pasionaţi in ale gătitului, nu faceţi numai vizite blogurilor culinare, indrăzniţi şi alăturaţi-vă nouă.

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii (5)

23.05.2009, 14:37

Si io, si io! Felicitari!

23.05.2009, 22:02

Multumesc Miha! Multumesc Oana!

23.05.2009, 22:15

Multumesc Bucataras pentru invitatia de a raspunde interviului, precum si a aprecierilor la adresa blogului meu.

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă din cotlet de porc

de Ancutsa 5

ieri la 22:04

Tort Împărătesc

de Ancutsa 5

ieri la 21:33

Pui intreg cu legume la cuptor

de Ancutsa 5

ieri la 20:50

Desert prajitura cu vanilie si fructe de padure

de Ancutsa 5

ieri la 20:31

Desert inghetata de cafea si ciocolata

de Ancutsa 5

ieri la 20:19