Cadouri de Craciun ... comestibile

Postat de Brindusa in Craciun pe 21 Dec 2010, 19:54

Articol pe placul a 1 bucatarasi
comenteaza

Anul acesta m-am gandit sa schimb cadourile cumparate din comert in ceva facut de mine Am facut trei tipuri, in functie de preferintele fiecaruia.

1. Cana cu mirodenii (Pentru Curry de pui)

2. Negrese la borcan

3. Briose la borcan

Dupa ce aranjezi frumos ingredientele in borcan, nu uita sa scrii si instructiunile.

Voi scrie cum se fac Negresele la borcan

Ingrediente:

  • 1 borcan de 800 ml
  • 170 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • 50 g cacao
  • 100 g zahar alb
  • 100 g zahar brun
  • 60 g fulgi de ciocolata neagra

 

Cum sa faci:

  • Amesteca bine faina, sarea si praful de copt
  • Pune-le pe fundul borcanului
  • Adauga in borcan fiecare ingredient, pe rand, niveland dupa fiecare
  • Inchide borcanul si orneaza-l cum vrei.
  • Scrie instructiunile:
  1. Incalzeste cuptorul la 180 C
  2. Unge cu unt o forma mica (20 cm x 20 cm)
  3. Intr-un castron mare amesteca bine ingredientele din borcan
  4. Adauga 1 lingurita de vanilie, 100 ml ulei, 3 oua si amesteca bine pana se omogenizeaza.
  5. Toarna compozitia in tava si coace 25- 30 minute.

 

Pentru Briose gasiti reteta aici

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii (10)

22.12.2010, 18:34

Multumesc pentru aprecieri!. Sunt niste cadouri dragute si foarte ieftine.

22.12.2010, 19:27

foarte frumos

23.12.2010, 17:56

super genial si original,pregatit din inima si cu dragoste

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23