Care sunt alimentele pe care daca le consumam riscam sa ne cada parul

Postat de Bucataras in Cu de toate pe 26 Mai 2016, 13:30

Articol pe placul a 9 bucatarasi
comenteaza

Cu siguranta si voi aveti perioade in care va speriati de cat par cazut gasiti dimineata pe perna. Se pare ca nu este vorba neaparat despre un fenomen normal, care se intampla in mod natural. Este foarte posibil sa fie cauzat de o alimentatie deficitara, plina de substante care declanseaza nu doar caderea parului, dar si exfolierea unghiilor.   

Iata care ar fi alimentele din comert care pot declansa caderea parului, conform nutritionistului Eva Iortan, citata de reporter24.ro: 

- pateurile vegetale;

- mezelurile vegetale;

- dulciurile de post;

Acestea contin chimicale care au efecte dramatice asupra organismului.

De exemplu, pateurile vegetale sunt facute din chimicale si contin pana la 15 aditivi alimentari, printre care si monoglutamatul de sodiu, care este cancerigen. Mezelurile vegetale au si ele mai multe E-uri decat legume. 

E-urile periculoase din produsele de post sunt: monoglutamatul de sodium (E621), polifosfatii (E452), colorantii precum carminul (E120) sau tratrazina (E102).

Printre efectele nocive se numara: stari de ameteala, astenie, caderea parului, exfolierea unghiilor, probleme la nivelul pielii, alergii etc.

Pentru a contracara efectele daunatoare ale acestor alimente este recomandat consumul de legume si fructe proaspete. 

Sursa articol: reporter24.ro
Sursa foto: vera.in

Comentarii (6)

26.05.2016, 14:02

Io raman fideala la leguma mea porcu....coafura inca-mi rezista...

Ina

Ina
26.05.2016, 17:06

Cleme ))

26.05.2016, 20:32

La coama ta Cleme,cele câteva fire care cad îți fac bine!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!