Carmen Bruma ne dezvaluie secretul tenului sau radiant - un smoothie preparat la storcatorul Kuvings

Postat de Bucataras in Cu de toate pe 2 Mar 2016, 12:44

Articol pe placul a 9 bucatarasi
comenteaza

Primavara este un anotmip foarte frumos, dar poate avea efecte devastatoare asupra tenului nostru, din cauza schimbarilor de temperatura, dar si din cauza aparitiei altor factori. 

Pentru a evita pielea uscata si lipsita de stralucire, ar fi bine sa incercati "secretul" tenului radinat al lui Carmen Bruma:

"Pe langa o hidratare corespunzatoare ( 30-35 ml de apa pe kg/corp), suplimente alimentare si produse cosmetice adaptate tipului de ten, eu fac o cura de 2-3 saptamani cu smoothie-ul meu special, Glowing Skin, bogat in vitamine, minerale si grasimi sanatoase, de care pielea mea are mare nevoie in aceasta perioada.

Ce e important de stiut este ca un suc/smoothie obtinut prin presare la rece pastreaza intacte vitaminele si mineralele din fructe si legume si este usor de asimilat de catre organism."

Ingrediente: 

- 10 boabe de struguri negri

- jumatate de avocado

- 1 banana

- 1 mar

- 2 lingurite de seminte de canepa

- 1 lingurita de polen

Strugurii negri au numeroase beneficii. Datorita resveratrolului continut au un puternic efect antioxidant si previn imbatranirea prematura a pielii. Sucul proaspat de struguri este o excelenta solutie demachianta si de reintinerire a pielii. Are un efect vitaminizant, usor racoritor si calmant. Este recomandat atat pentru tenul normal, cat si pentru cel gras sau cel iritat.

Avocado este o sursa bogata de grasimi sanatoase si proteine, iar semintele de canepa contin omega 3/ omega 6 in raportul ideal, dar si o cantitate importanta de vitamina E, elemente necesare pentru o piele frumoasa si stralucitoare.

Polenul ajuta la regenerarea pielii, previne infectiile si alergiile.

Carmen Bruma spune ca prepara acest smoothie cu ajutorul presei la rece Kuvings.

"Este ideala pentru sucuri, smoothie-uri ,din fructe si legume, radacinoase , iarba de grau sau chiar inghetate. Metoda presarii la rece pastreaza intacte vitaminele si mineralele din fructe si legume , datorita vitezei reduse, de doar 60 rpm."

Mod de preparare:

Se monteaza sita pentru smoothie, se spala fructele, se curata banana si avocado si se introduc pe rand in storcatorul Kuvings. La sfarsit se adauga in pahar semintele si polenul apoi se amesteca bine. Smoothie-ul se bea imediat dupa preparare, zilnic, timp de 2-3 saptamani, in prima parte a zilei.

Comentarii (1)

02.03.2016, 16:34

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si mascarpone

de oanapl 7

ieri la 20:30

Plăcintă cu ricotta si mascarpone

ieri la 19:39

 Tartă răsturnată cu mere și alune

ieri la 19:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola