Casa Bucatarasilor - jurnal de bord. Deschiderea: emotii si multumiri!

Postat de Bucataras in Casa Bucatarasilor pe 23 Mai 2014, 07:30

Articol pe placul a 43 bucatarasi
comenteaza

22 mai 2014. Ora 22:28 - Iri si Oana se îmbrătisează. Asta a fost reactia lor sincera dupa evenimentul de aseara, dupa citeva zile istovitoare, in care au fost ca doua furnicute. Sentimentul placut care le invaluie le-a umezit ochii de emotie. O bucurie izvorita din sufletul lor frumos. (Felicitari, fetelor, pentru modul in care ati organizat totul!)

Aseara, Casa Bucatarasilor si-a primit intr-o atmosfera calda prietenii care i-au fost alaturi chiar de la primul gind al acestui proiect si au contribuit la dezvoltarea acestui concept unic pentru un site culinar din .ro.

Multumim, Delaco! Pentru ca dupa 3 ani de parteneriat bazat pe incredere si inovatie ne-a sustinut neconditionat in noul proiect.

Multumim, Electrolux! Pentru ca ne-a ajutat sa utilam premium (cum altfel!) o bucatarie foarte moderna, care va gazdui cu siguranta evenimente frumoase.

Multumim, echipei InternetCorp! Pentru ca fetele au fost tot timpul, in cei mai bine de 2 ani de parteneriat, atente si flexibile, un liant perfect intre parteneri si Bucataras.ro

Multumim, prietenilor:  - Cristi Roman pentru ca si-a rupt citeva ore din programul foarte aglomerat si a preparat numai deliciosenii (bagheta cu brie, nuca si secrete de Chef a fost extraordinara), pentru ca a avut ideea de a o invita pe Laura si astfel am cunoscut-o si noi dincolo de barierele mediului virtual. -  Laura Laurentiu pentru ca ne-a incintat pe toti cu deserturile sale minunate preparate la rece si pentru efortul de a roboti ceasuri bune in bucatarioara noastra. - Adi Popa pentru ca a avut rabdare sa imortalizeze aceste clipe emotionante pentru noi si speram ca impreuna vom adauga muuulte fotografii superbe pe photochef.ro-ul lui. - Marius Tudosiei pentru ca stim ca nu i-a fost usor sa dea o fuga pina la noi (ma bucur ca a venit si Ioana) cind acasa ii asteapta o minunatie de copil de doar 6 luni. - Cramele Halewood pentru premiatele Floare de luna (Floare de Luna Private Reserve Feteasca Neagra 2013 si Floare de Luna Private Reserve Feteasca alba 2013 au obtinut Medalia de Aur la Concours du Mondial Bruxelles 2014!), dar si pentru Rhein Extra - Brut Rose, preparat la Azuga dupa metoda sampaniei!, care au primit aprecierile celor prezenti!

Iar pe voi, prietenii nostri bucatarasi, va asteptam cu drag simbata viitoare (31 mai) sa ne treceti pragul pentru a savura o cafea buna, a gusta o placinta de mere cu scortisoara tocmai scoasa din cuptor si a ne simti bine, intr-o atmosfera calda si prietenoasa, exact ca-n acest colt virtual pe care l-am creat impreuna.  

credits: PhotoChef by Adi Popa

Comentarii (56)

24.05.2014, 00:50

Cred ca trebuie sa ne facem o programare,asa-i?? Plus cadou de casa noua Da' am uitat sa va intreb ,pe mine ma primiti ? Nu ocup prea mult spatiu si stau si cuminte

24.05.2014, 03:24

Ce frumos! Felicitari!

24.05.2014, 19:18

primim pe toti bucatarasii

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola