ce atita suparare???

Postat de - Andreea - in Bucataras in oras pe 13 Sep 2012, 16:48

cind m-am inscris pe acest site am fost intimpinata cu multa bunatate.desi abea sunt la inceput de drum ca bucatareasa retetele au fost apreciate si multumesc.zi de zi intru pe site.nu ptr puncte,ptr galbeni ci ptr prieteni si retete noi...de unde am avut de invatat multe...

zilele trecute citeam reteta unui bucataras si am vazut trecut un ingredient ce era scris in alta limba,ingredient ce putea fi tradus in limba romana...eu stiu despre ce era vorba...insa am scris la comentariu ca e bine ingredientele ce pot fi traduse ...sa fie traduse.

in raspuns mi s-a spuns ca fac aluzie la faptul ca acest bucataras e plecat si nu mai stie romaneste....intentia mea nu a fost deloc aceasta.

nu e treaba mea cine si unde e plecat si nici daca mai vb romaneste sau nu...

eu am pus acel comentariu ptr ca sunt bucatarasi mai tineri sau mai in virsta care nu stiu limbi straine si deci nu stiu despre ce e vorba...

daca cris ne-ar scrie vreun ingredient in nemteste...am intelege despre ce e vorba????????nu cred.si nici nu mi se pare corect sa merg sa caut pe google traducerea...

daca brindusa a scris povestea la timballo a insemnat ca a atras atentia ca reteta prezentata nu se incadreaza in reteta originala???nu cred.ci a fost un comentariu placut ptr noii bucatarasi ce au de invatat cite ceva de pe acest site...

ma intreb cu ce am gresit ptr ca unii bucatarasi au comentat si ei putin cam ironic la comentariul meu...si sincer nu mi-a picat bine.

am pus aceste intrebari asa...ca o discutie intre prieteni...ca o discutie in familie...

multumesc...

 

 

Comentarii (17)

13.09.2012, 19:15

Medi si Motan daca va mai hliziti mult deveniti copii)))

13.09.2012, 19:18

Buni, eu imi iau jucariile si plec

13.09.2012, 21:32

dupa cum spunea celebrul Garcea..." ce se intampleste aici? " ) beeeei, si eu sunt suparata ! sunt suparata ca postati atatea deliciosenii, si ma innebuniti de viata!!!!colac peste pupaza, mai intreaba si Gabitza azi: "cine vrea gogosi?"
hai, makelove,no war !
Caro, foarte bine ca ai cerut precizari...ce eu sunt "poligloata"?? si asa abia fac fata cu ingredientele

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!