Ce este Tortul Dezbracat - moda anului 2016 pentru torturile de nunta

Postat de Bucataras in Cu de toate pe 24 Mai 2016, 12:24

Articol pe placul a 16 bucatarasi
comenteaza

De obicei, torturile de nunta din Romania sunt impopotonate si "machiate" cu glazuri extrem de dulci si ajung sa arate destul de kitschos.

Moda pentru torturile de nunta din 2016 s-a schimbat un pic si acum mizeaza pe "torturi dezbracate", cu o tenta rustica si mai autentica.

Acest tip de tort a inceput sa fie mult mai cerut de mirese decat torturile multicolore de pana acum.

"Tortul dezbracat" presupune ca blaturile si crema dintre ele sa fie la vedere, nefiind acoperite cu niciun tip de glazura. 

"Tortul dezbracat este trendul anului 2016. Acesta este foarte cerut de catre mirese in acest an, in special de catre cele care au participat la evenimente de acest gen in strainatate si au observat ca acolo totul este mai simplu, mai natural cand vine vorba de tort. Acest tort este in opozitie totala fata de cele care erau la moda anii trecuti si care se mai cer si acum, cu mult martipan colorat pe ele. Torturile de genul acestuia sunt torturi specifice unei nunti simple, poate cu o tenta usor rustica si reprezinta miresele dezinhibate, naturale, sigure pe ele.”, a declarat Cristina Negru, organizator de evenimente la firma Mega Events, pentru Adevarul

Chiar si Angelina Jolie a avut un "tort dezbracat" la nunta ei cu Brad Pitt.

Mai jos aveti cateva exemple.

Cele mai frumoase torturi de nunta dezbracate:

- tortul de nunta a lui Chrissy Teigen si John Legend; 


- tort dezbracat din clatite;

 

- tort de nunta dezbracat specific Italiei;

 

- tort dezbracat cu flori; 

- tort dezbracat cu capsuni; 

- tortul dezbracat al Angelinei Jolie; 

Sursa articol: dailymail.co.uk
Sursa foto: marthastewartweddings.com

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii (2)

24.05.2016, 16:31

Sunt frumoase si aceste torturi dezbracate dar mie imi plac tot cele impopotonate.

24.05.2016, 21:08

Mie imi place mult si aceste torturi...

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42