Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Postat de gusti in Bucataras in oras pe 2 Iun 2015 | 2804 vizualizari
Eu mananc mai mult de 3 kg si s afie de oaie grasa si untoasa...
3 kg. de branza mananca fetele mele intr-o saptamana! Nu e bun sondajul!
Nu-l cunoasteti pe Mutulica...
Si eu Ina, mananc branza la toate felurile principale!
si eu ador branza,o mananc la aproape orice fel
Nu-i bun sondajul La noi brânza e nelipistă din frigider: sărată, veche/ nouă, de oaie/de capră/ de vacă, de burduf, cu mucegai nobil, camembert, etc. dulce pentru consum au prăjituri diverse La noi cam 100 kg /an, deci 25 kg pe persoana/an P.S. Știu asta fiindcă de două ori pe an , umpem un butoi cu brânză de la ciobani și o ținem la rece. Cu cât stă mai mult cu atât devine mai bună
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult