CEAIURI FERBINTI

Postat de babi5 in Bauturi pe 10 Feb 2013, 18:28

Articol pe placul a 4 bucatarasi
comenteaza

Cind  eram tinara  aveam vreo  25 ani  imi  placea  sa  adun tot  felul  de  sfaturi  culinare ,retete  de  tot  felul aveam o  pasiune  si  mi-a  ramas numai  ca nu mai  este elanul  pe  care la-m avut ,Am  gasit  un articol  pe  care la-m decupat  si la-m  pastarat pina  sa  ingalbenit  hirtia cu  arta  preparaii  ceaiurilor .,care  este  interesant  si pentru tineri  bucatarasi care  sunt  convinsa  ca  stiu suficinte  trucuri, poate  este binevenit ,Eu il scriu cu mare ,mare drag fiindca am si  eu  doua  fete care  si  ele  la  rindul  lor  sunt pasionate  de  bucatarie ..

"Pentru  prepararea ceaiului  dup metodele  chinezesti este  necesar   un ceainic din  portelan sau  de pamint  care  sa mentina  temperatura  ridicata   a  apei ferbinti.Principaleleoperatii la  prepararea ceaiului sunt  urmatoarele ;  Se incalzeste  vaul in care urmeaza  sa preparam  ceaiul ,turninduse apa  ferbinte si  apoi golind-o ,in vasul incalzit se introduce o lingurita (acum pliculet )de ceai pentru fpte,felii de lamie ,fiecare persoana. Se  adauga putina  apa  fierbinte in vas pina  se acopera ceaiul se  tine  acoperit 3 min. se umple  vasul cu apa  fierbinte si  astfel se obtine  infuzia ,care  se poate combina  cu sucuri ,lichioruri de fructe ,lapte,felii de portocale,lamie ,sau alte fructe,iar pentru a aromatiza mai puternic punem frunze de menta sau busuioc.Pentru  a  prep  ceara un ceai de lamiie si portocala,introducem intr-un litru de ceai  negru preparat dupa metoda descrisa o portocala  stoarsa si o lamie se inferbinta fara sa dea in clocot se indulceste cu miere sau zaharina ..Iar pentru  ceaiul de ananas cu miere se ptrocedeaza astfel   2 linguri miere ,2 bucatele de scortisoara ,6 cuisoare,se pun la fiert in 1/2 l apa  cca.4 min.se adauga 200ml  suc de ananas si 600 ml ceai negru  fierbinte  iar dupace se ia de pe foc se pune  sucul de la 2 lamii ..Puneti in practica  impresionativa ,prietenii ,musafiri ,iarna fierbinte ,vara  serviti  cu gheata.

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii (0)

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania