Cel mai simpatic juriu pentru Reteta anului 2014

Postat de Bucataras in Concurs pe 17 Feb 2015, 08:50

Articol pe placul a 38 bucatarasi
comenteaza

Dragilor, nu mai este mult pina intram in vaza finala a concursului: jurizarea. Iata mai jos elementele cheie ale acestei etape, cu mentiunea ca spre deosebire de anii din urma, cind fiecare jurat era liber sa aleaga dupa cum dorea, acum am introdus, la sugestia Sylviei, 4 criterii comune de jurizare.

Componenta juriului:

Chef Alex "The Teacher" Cirtu

http://www.bucataras.ro/articole/interviurile-bucataras-alex-the-teacher-jurat-in-reteta-anului-2014-68495.html

Chef Sylvia Boutiere

http://www.bucataras.ro/articole/interviurile-bucataras-sylvia-60430.html

Bloggerita simpatica Gaby Duceag

http://www.bucataras.ro/articole/interviurile-bucataras-ro-gaby_d-8111.html

Bloggerita talentata Miha Simiuc

http://www.bucataras.ro/articole/bucataras-sustine-blogosfera-culinara-miha-862.html

Insusi Bucataras 

Criteriile jurizarii (note de la 1-10) per reteta:


- calitatea fotografiei
- complexitatea retetei
- claritatea descrierii modului de preparare
- originalitate

Faza jurizarii, stabilirea cistigatorilor: 23.02. – 28.02.2015

Jurizarea va fi efectuata de un juriu. Fiecare membru al juriului va face un top 10 al sau pentru fiecare categorie de concurs. Retetele din fiecare top 10 al juriului vor primi puncte astfel:

Locul 1 – 10 puncte

Locul 2 – 9 puncte

Locul 3 – 8 puncte

Locul 4 – 7 puncte

Locul 5 – 6 puncte

Locul 6 – 5 puncte

Locul 7 – 4 puncte

Locul 8 – 3 puncte

Locul 9 – 2 puncte

Locul 10 – 1 punct

Pe fiecare categorie si pe fiecare reteta se vor aduna punctele obtinute de la membrii juriului si se vor face clasamentele in functie de aceste puncte. Reteta cu cel mai mare numar de puncte va fi desemnata castigatoarea categoriei.

La egalitate de puncte, va castiga reteta cu numar mai mare de voturi obtinute in faza de votare.

Marele premiu si incoronarea cu titlul de Reteta anului 2014 vor fi acordate retetei cu cele mai multe puncte din cele 4 clasamente. Premiul de pe categoria acesteia va reveni celei de-a doua clasate in top 10 al categoriei.

Comentarii (20)

24.02.2015, 11:13

25.02.2015, 11:04

Oameni frumosi si talentati si de o parte si de cealalta! Succes tuturor!

01.03.2015, 20:13

Simpatici si...drastici...

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola