Contre si contracontre

Postat de Mutulica in Cu de toate pe 8 Sep 2012 | 2783 vizualizari

Comentarii (13)

08.09.2012, 10:33

Adevar graiesti!

08.09.2012, 10:42

Costel, ca bine graiesti, dar oare ne putem abtine mereu sa nu raspundem rautatilor oamenilor, mai ales daca ele se repeta?....greu, greu sa ne abtinem.
sa stii ca la mine lucreaza mult autosugestia si-mi impun sa tolerez multe cu gandul ca poate mi se pare...dar niciodata NU UIT. asta cred ca e un defect
si bine zici:"sa ne rugam pentru ei"

08.09.2012, 10:47

ce imi place poza aia cu Tom si Jerry, aici e mana Gabitzei nu?

08.09.2012, 10:49

Stiu , merisor , am patit-o si eu aseara si in dimineata asta cand am deschis calculatorul .Dar am gresit si nu este prima data .In plus , eu am experimentat pana la capat tot ce am citit despre acest fenomen . De aceea am simtit nevoia sa povestesc , poate altii vor fi mai intelepti .

08.09.2012, 10:51

Am furat , de data asta poza de la ea fara sa-i mai cer voie , pentru ca eu scriu dintr-un foc , fara sa citesc si mai postez cu greseli .Apoi sunt nevoit sa o rog sa corecteze ,caci daca posteaza ea poza eu nu mai pot corecta fara sa-mi dispara ce a postat ea .Am plecat ,poate ma critica mama si nevasta .Poate au nevoie de mine .

08.09.2012, 10:53

si eu am patit-o aseara, si am raspuns cam in acelasi ton, dar apoi m-am razgandit si am modificat si cred ca am procedat bine pentru ca poate doar mi s-a parut cu toate ca s-a repetat, dar asta e, treaca de la mine ca asa e mai bine!

08.09.2012, 13:27

Crectez un pic Costel, doar un pic. Ortodoxia nu ne interzice să răspundem celor ce ne supără. Spune doar că să nu răspundem cu rău. Cu alte cuvinte putem răspunde câtă vreme mărturisim adevărul. Ba chiar e normal să-l mărturisim. Iar dacă pe lângă asta ne şi putem ruga pentru ei, cu atât mai mult.
Ştii, de multe ori eu, ca preot, sunt pus în situaţia de a aplana conflicte între habotnicia celui care-şi face din credinţă un stil de viaţă în care sufletul nu are ce căuta (căci primează anumite concepţii şi obiceiuri)şi cel care nu are prea multă practică religioasă şi şi-ar dori să afle. Ultimul greşeşte din neştiinţă dar e de lăudat că vrea să înveţe iar primul din interpretarea rea a credinţei fiindcă o aplică greşit ori pentru că are impresia că doar el deţine adevărul.
Nu mai scriu mai mult că ştiu că m-ai înţeles. Calea de mijloc reprezintă înfruntarea cu adevărul, iertarea cu rugăciunea, cătarea cu seninătatea şi credinţa demonstrată prin fapte.
Zi bună la casa voastră

08.09.2012, 13:34

"Calea de mijloc reprezintă infruntarea cu adevărul, iertarea cu rugăciunea, cătarea cu seninătatea şi credinţa demonstrată prin fapte."
Multumesc pentru ca mi-ai luminat calea , parinte !Ma bucur ca ne-am cunoscut .

08.09.2012, 13:48

Costel şi eu mă bucur. Şia-poi poate chiar ne-om vedea într-o bună zi.

08.09.2012, 13:54

Se intalneste munte cu munte , dar om cu om !

09.09.2012, 10:31

Foarte frumos articolul, Mutulica! Ma bucur ca esti un om care vrea binele celorlalti si vrea sa castige Raiul! Iti doresc sa ai parte de tot ce iti doresti, ca meriti, orice om care se straduieste sa fie bun, merita, si sper sa nu mai ai parte de oameni asa rai care sa te supere si sa te enerveze si contreze, dar daca ajungi sa-i ierti si sa-i accepti, eu zic ca ai mai crescut o treapta si nu poate decat sa-ti fie bine, nu???!!! Toate cele bune si multumim pentru ca ai impartasit cu noi supaparile tale si sper sa ii ierti pe cei care ti-au gresit si sa nu mai fi suparat!

10.09.2012, 01:02

De aceia se zice ,, Doamne iarta-i ca nu stiu ce fac ''
Si eu m-am lovit chiar recent de un asemenea caz , o persoana care se ambaleaza progresiv si pentru care nu mai conteaza cand i se pune pata . Conteaza doar sa critice si sa te tareasca vartejul ei de nemultumiri . Eu involuntar am preluat de la ea starea de nemultumire si de rau privind discutia noastra si vreo doua zile doar discutam cu ai mei despre asta
Am ajuns la concluzia ca asemenea oameni trebuie ocoliti si discutiile cu ei lasate mai usor
Cat despre a te ruga pentru dusmanii tai ....Aveam la un moment dat un director venit din sud sa reorganizeze firma clujeana la care lucram . Taia , spanzura si disponibiliza pe capete . Tremuram doar la gandul ca trebuie sa-l vad. Cand eram in tura de dimineata , la iesire drumul meu trecea pe langa catedrala . Am facut un mic experiment , m-am rugat pentru el sa-i dea Dumnezeu sanatate . In scurt timp am devenit foarte apreciata , exemplul lui preferat . Nici unul din cateii mai mici nu indrazneau sa se mai lege de mine

11.09.2012, 14:22

Foarte bun articolul! Felicitari!

Nu sunt un om rau, imi iubesc si ajut apropiatii si sunt o prietena de nadejde, dar.. am defectul de a cere prea multe de la oameni si a rabufni verbal, cateodata! Este adevarat ca nu fara sa am motiv intemeiat.. dar recunosc ca-i o greseala.. si din pacate nu reusesc sa ma educ!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!