Cozonacul pricomigdala - un rasfat de Sarbatori de la Boromir

Postat de Bucataras in Cu de toate pe 21 Dec 2016, 11:55

Articol pe placul a 12 bucatarasi
comenteaza

Anul acesta, Sarbatorile de Iarna vin cu noutati dulci de la Boromir. Un nou sortiment de cozonac cu arome inedite te asteapta pe rafturile magazinelor: cozonacul pricomigdala cu nuci.

Lasa-te surprins de la prima felie si incearca-l in cele doua variante: cu crema lapte – frisca si cipsuri de ciocolata sau cuburi de portocala.   Succesul noului sortiment de cozonac cu pricomigdala, ca si in cazul tuturor celorlalte produse Boromir, consta in pasiunea pentru calitate, pentru traditional dar si in abiliatea de a folosi tehnologia moderna pentru a oferi consumatorilor produse la cele mai inalte standarde.  

Si pentru ca misiunea Boromir este de a imparti tuturor momente zilnice de bucurie, nu uita nici de noile sortimentele de creme din gama cozonacilor de zi cu zi: caramel, ciocolată-caramel, ciocolata-rom si lapte-frisca. Orice masa in familie sau o cafea cu prietenii poate fi completata perfect cu o felie de cozonac in cele mai delicioase combinatii.

Despre Boromir

BOROMIR este o companie 100% romaneasca, recunoscuta pentru produsele sale de patiserie precum cozonac, panettone si croissant. Fondata in 1994, compania este deja un lider de piata, iar numele sau semnifica pentru consumator calitatea si bucuria gustului desavarsit. 

Fiind intr-o perpetua cautare a retetelor perfecte pentru satisfacerea consumatorului, Boromir are in portofoliul sau un numar impresionant de produse cuprinzand, pe langa celebrele sortimente de cozonaci, produse de morarit (faina, malai etc), panificatie (covrigi, crochete si multe altele), patiserie si cofetarie (prajituri si torturi sub denumirea "Fabrica de Amandine").

Pentru mai multe detalii despre produsele Boromir va invitam sa accesati site-ul Boromir.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii (2)

21.12.2016, 11:57

Eu l-am gustat. Este tare bun!

21.12.2016, 12:06

este minunat, mi-a adus sotul saptamana trecuta :*

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura frantuzeasca

de Rocsi 9

la 11:06

Mini penne cu salsa de busuioc si fulgi de migdale

ieri la 23:27

Desert prajitura cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 5

ieri la 23:06

Somon pe pat de legume la cuptor

de oanapl 5

ieri la 22:59

Paste carbonara cu sos de smantana

de oanapl 5

ieri la 22:48