Cum arata cel mai scump biscuit din lume - s-a vandut cu 23.000 de dolari

Postat de Bucataras in Cu de toate pe 27 Oct 2015, 11:33

Articol pe placul a 7 bucatarasi
comenteaza

In mod surprinzator, un biscuit a ramas intact dupa naufragiul vasului Titanic, din 1912.

Dupa ce a fost recuperat, acesta a fost vandut la o licitatie din Marea Britanie pentru suma de 23.000 de dolari. 

Este, fara doar si poate cel mai scump biscuit din lume.

Biscuitul a fost facut de The Spillers and Bakers Pilot si facea parte dintr-un kit de salvare de pe o barca a vasului Titanic.

Cel care a achizitionat cel mai scump biscuit din lume este un colectionar grec.

Casa de licitatii a comunicat ca biscuitul a fost recuperat de James Fenwick, un pasager de pe vasul Carpathia, care a salvat supravietuitori de pe Titanic.

Fenwick a pastrat biscuitul pana acum, intr-un plic pe care a scris: "Biscuitul pilot de pe o barca de salvare a Titanicului Aprilie 1912".


Surse articol: theguardian.com
Surse foto: 
dailymail.co.uktheguardian.com

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii (6)

29.10.2015, 09:08

Mda. Cam așa Cleme Bunica )

29.10.2015, 14:14

29.10.2015, 14:26

bine ca s-a vandut ca altfel ma ofticam ))))))))

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere

de oanapl 6

ieri la 23:37

Tarta cu prune și branza

de oanapl 6

ieri la 23:29

Garnitura de varza cu fasole

de xana 5

ieri la 16:34

Tort cu frisca si fructe

de xana 5

ieri la 15:04