Cum gatim si ce mancam in 2011

Postat de Cristi_Roman in Cu de toate pe 31 Dec 2010 | 5636 vizualizari

Comentarii (7)

01.01.2011, 14:33

Sfaturi foarte corecte si de bun simt am realizat citind articolul ca intr-adevar am facut schimbari mari in 2010 in ceea ce priveste modul in care gatesc si mananc ... chiar despre prepararea indelungata, nu e vorba doar de vitamine, ci si de gust ... supele crema de exemplu sunt mult mai gustoase cand legumele sunt fierte doar putin, cat sa fie pasate si multe altele ... am mancat intr-adevar mai mult crud si am simtit real ca imi este mai bine. Si ingrediente / gusturi noi, am ramas chiar surprinsa cum ti se poate schimba perceptia in functie de cum e facut / gatit ceva: avocado de exemplu, inainte nu imi placea, dar asta pentru ca il mancasem o data cand nu era copt suficient, intr-o salata. Apoi am descoperit ce inseamna cand e perfect copt, untos, intins pe paine, eventual cu putina branza de capra ...ok, ma opresc insa foarte buna ideea de a scrie un astfel de articol

Teo

Teo
01.01.2011, 21:28

am citit pe nerasuflate articolul si mi-am dat seama cat adevar ai pus in condei !m-ai pus pe ganduri!

02.01.2011, 00:14

Sfaturi deosebite pentru un an deosebit de bun! La Multi Ani!!!

02.01.2011, 13:50

Multumesc mult tuturor .
Am mai recitit si parca tonul meu mi se pare putin autoritar si-mi cer scuze, nu vreau sa sune asa .
La multi ani!

02.01.2011, 16:35

Tonul putin autoritar e perfect uneori chiar trebuie sa ne dam seama unde gresim ne lasam condusi de principii nesanatoase,fara un motiv anume.Felicitari pentru articol si un An Nou fericit alaturi de cei dragi

08.02.2011, 18:58

09.02.2011, 21:57

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola