Cum scapi de kilogramele acumulate de sarbatori, cu Suc Detox Verde made by Carmen Bruma la Kuvings

Postat de Bucataras in Tipsuri pe 20 Ian 2016, 11:01

Articol pe placul a 12 bucatarasi
comenteaza

Carmen Bruma ne-a oferit cateva sfaturi si o reteta care sa ne ajute sa scapam de kilogramele acumulate dupa Sarbatorile de Iarna. 

Iata ce ne recomanda frumoasa vedeta:  

1. Incearca sa elimini alimente precum cascavalul, branza topita, feta, porumbul fiert, chips-urile, covrigeii, produsele de patiserie din faina alba, mezelurile si dulciurile si bauturi cu alcool, sucurile dulci si frappe-urile

2. Nu manca nimic dupa apusul soarelui sau macar cu 3-4 ore inainte de culcare. Mananca fructe la 1-2 ore inainte sau dupa masa, dar pana in ora 15:00.

3. Fa miscare de 4-5 ori pe saptamana. Poti sa mergi la sala, sa alergi in parc, sa sari coarda sau sa te antrenezi acasa. Oricare dintre variante poate functiona, cu conditia sa fii perseverent/a.

4. Evita sa mananci la masa de seara carbohidrati de genul orez, paine, paste, mamaliga. Cina trebuie sa contina o carne slaba cu o garnitura din salata de sezon.

5. Inlocuieste gustarile cu diverse sucuri proaspete din fructe sau legume. De exemplu, SUCUL DETOX VERDE preparat cu ajutorul storcatorului prin presare la rece Kuvings.

Reteta aici:

Ingrediente: 

• mar – 1 buc (250 g)

• castraveti mici – 2 buc. (200 g)

• telina (radacina) –1 buc. (100 g)

• spanac proaspat – 2 maini

• lamaie - 1 buc. 

Mod de preparare: 

• spala toate ingredientele si curata lamaia si telina 

• echipeaza storcatorul prin presare la rece Kuvings cu sita pentru sucuri

• introdu pe rand ingredientele in storcator, astfel incat sa fie preluate usor de axul melcat

• la final poti adauga in suc si 2 cuburi de gheata, dupa preferinta

Sucul se bea imediat dupa preparare, zilnic, in prima parte a zilei. Are putine calorii, stimuleaza digestia, ajuta in procesul de eliminare a toxinelor si scade pofta de mancare.

Datorita metodei prin presare la rece se pastreaza intacte vitaminele, mineralele si enzimele din fructe, legume si frunze. 

Savureaza cu placere!

Comentarii (3)

20.01.2016, 11:46

Io n-am luat in plus ma mentin pe 69....

20.01.2016, 12:40

Vaaai Cleme ce slabanoaga esti,ma apuca rusinica la kilele mele

20.01.2016, 12:41

O zi frumoasa!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola