Cum se bea cafeaua la Atena

Postat de Bucataras in Bucataras hai hui pe 18 Feb 2010, 23:15

Articol pe placul a 1 bucatarasi
comenteaza

Am selectat aici un episod din Atena - Valentine's day, calatorie asupra careia voi reveni. S-a intimplat intr-o Costa coffe, in Plaka. Am intrat noi frumusel si ne-am aruncat privirea catre prajiturelele in forma de inimioara, adulmecind insa placutul miros de cafea de calitate.

Tipa de dupa tejghea robotea pe linga espressor. Cind ma uit mai atent, pregatea doua cafele. De fapt, era vorba de doua cafeloaie, ca sa le zic asa ... Parca erau castroane de supa:

Daca nu va dati seama cit de mari sint, priviti in poza de mai jos, in stinga, cescutele de espresso normal si comparati-le cu cele din dreapta. Acestea din urma sint de 400 grame!

Altfel, am baut si o delicioasa cafea la ibric, adevarata cafea greceasca. Briki se numeste ibricul in care se pregateste aromata bautura cu kaimaki (caimac) si katakahi (zatzul).

Cititi pe forum si comentati in topicul Cum preparam cafeaua de dimineata

Comentarii (8)

22.02.2010, 17:40

Ceasca aia mare cred ca e emblematica pentru Costa. Cand s-a deschis in bucuresti in pta Romana acum cativa ani, am ramas socata si eu. Cum sa bei atata cafea????

02.06.2010, 13:37

mah, e buna si de 400 ca nu mai murdaresc ceasca si dimineata si la pranz )))

02.06.2010, 14:27

ai dreptate Sylvia daca nu e expreso e chiar bine venita dimineata

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 02.05 la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola