Cum voi prepara friptura de miel pentru Paste

Postat de Bucataras in Bucataras in oras pe 10 Apr 2015 | 10273 vizualizari

Comentarii (8)

10.04.2015, 11:38

buna!!

10.04.2015, 14:08

10.04.2015, 15:11

VI

VI
10.04.2015, 16:12

11.04.2015, 15:49

Curaj si rabdare rezultatul va fi pe masura

11.04.2015, 15:52

Vazand talia piciorului tau de miel cred ca timpul trebuie sa fie mai lung , dar vedeti voi cum evolueaza friptura prevedeti totusi o ora in plus. Vinul sa fie bun si mult eu folosesc blanc moelleux , demidulce la friptura de miel , spor sa aveti .

VI

VI
13.04.2015, 08:36

13.04.2015, 10:07

Mmmmmm ce apetisant arata
Sarbatori cu bucurie

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola