Eu in lumea bucatarasilor..partea a -II-a..

Postat de Adele in Cu de toate pe 7 Mar 2015, 11:18

Articol pe placul a 18 bucatarasi
comenteaza

Nu stiu cum se face dar iata ca am ajuns aproape de un anisor de cand sunt alaturi de voi.
Si parca mai ieri imi asterneam gandurile ,emotionata si extrem de fericita ,despre oamenii minunati pe care i-am intalnit.
Nu s-au schimbat prea multe de atunci,din contra sunt din ce in ce mai convinsa ca acest post minunat ,a devenit familia mea virtuala in care oricand pot petrece un moment vesel ,in care pot invata cate ceva nou si util.In care pot gasi o clipa de relax.
In acest post minunat,datorita voua,care zi de zi lasati cate un semn,in viata mea.
Daca nu cu mult timp in urma v-am pus pe toti intr-o singura oala,azi voi incerca sa spun cate ceva despre fiecare ,fara o ordine anume si daca uit pe cineva,ma scuz de pe acum ..Deci sa incepem:
* Prima persoana care imi vine in minte  este Cleme,o leoaica plina de viata ,cu simtul umorului bine dezvoltat,o persoana pe care nu ai cum sa nu o indragesti.De la care sunt multe de invatat dar cel mai important pe mine personal m-a facut sa ma imbolnavesc de optimism.
*Meri(Merisor) ,talentata,cu retete numai una si una,sensibila,dulce,dar si vesela,o prezenta delicata  de la care se pot invata atat de multe (De altfel de la fiecare dintre voi am de invatat cate ceva).
*Ildi -veverita mea draga,o fata speciala de care nu stiu cum se face dar m-am atasat in mod special:X. O ador:">.
*Ina-Timida asa ca mine :)).. glumeata ,asa pe gustul meu ,harnica ,simpatica si talentata.:">
*PanaCris: O mama de zmei,directa,plina de idei si mereu cu ceva nou de oferit,O zmeoaica de la care invat cu drag.
*Buni : Orice casa are nevoie de o bunica,norocul meu si al vostru ,ca aici in aceasta familie  avem o Bunica speciala,mereu dispusa sa ne spuna o vorba buna.Vesela si talentata.:X
*Motan(Vladimir) barbatul priceput la oale,si pe deasupra cu simtul umorului,ce poti dori mai mult:-?? ;;).
*Bya(gurita -ta)..Hmmm diamante :C ;;) ..Stralucitoare,plina de viata,dulce si simpatica ,gateste si foarte bine..numai buna de maritat :D:))
*Adrian : Nu doar sotul lui Meri,dar chiar priceput la gatit si cu simtul umorului.
*Portia de lumina(Padre/Victor)- Un om complet de la care se pot invata multe,o prezenta spirituala importanta(asa cum se cuvine unei familii).In plus vesel si se pricepe si la gatit,chiar daca e modest.
*Mutulica(Costel)Sotul Inei,o persoana serioasa,directa care se pricepe bine la Istorie politica,etc.O prezenta placuta,vesela si chiar daca zice ca nu le are cu gatitul eu cred ca undeva acolo se ascunde un bucatar talentat :
*Rocsi-Gingasa ca un ghiocel,talentata si foarte sensibila,cu retete minunate.
*Timea -Timea cu un singur E ..Capricorn ca si mine dar spre deosebire, mult mai talentatata si priceputa ,frumoasa directa si vesela,ii urmaresc retele cu drag.
*Gaby- La inceput o priveam cu teama,nu stiu de ce:-??..Dar timid ,pas cu pas am inceput sa o cunosc ,o prezenta speciala mereu dispusa in modul sau "sa ne dea peste manute " atunci cand gresim:D :)).Dar in acelasi timp o fire vesela ,talentata, cu retete minunate : "Ce face Gaby ,face si  maimuta " :))))
*Miha- Un ochi vigilent ,critic ,direct ,ce ne urmareste din umbra..O prezenta speciala,o fata ironica,vesela cu retete deosebite.
*Irina-Disponibila,sensibila,talentata,deosebita  etc .As putea scrie pana maine dar ma asteapta si ceilalti bucatarasi :"> P.S. O ador :X.
*Diaconta (Claudia) In afara retetelor minunate si faptul ca imi oferi posibilitatea sa  invat atat demulte(muza torturilor mele),este o persona sensibila care priveste atent in jurul sau.
*Mihaela 63- Directa ,glumeata care imi aduce mereu zambetul si buna dispozitie ,harnica si talentata ,nici nu se poate altfel :P
*Roxana-fata cu parulde foc..mereu pe fuga ,dar cu retete minunate care nu demult a intrat in aceasta FAMILIE.
*Dya- o fata sensibila,delicata dar si directa care stie ce vrea ,retetele ei sunt minunate.
*Simona- fata draga mie (eu sunt nascuta la Petrosani) o prezenta placuta,simpatica ,frumoasa si priceputa.Puternica si plina de optimism :X


Fiecare dintre voi aveti ceva special si sunteti unici,fiecare dintre voi imi oferiti cate ceva frumos.Si chiar daca nu v-am amintit,asta nu inseamna ca nu va sunt recunoscatoare ,din contra tin sa va multumesc pentru experienta frumoasa pe care o traiesc alaturi de voi .Pentru minunatele amintiri pe care le astern in cartea vietii mele.
Si cu sigurnta fiecare zi petrecuta alaturi de voi ,ma face sa-mi doresc sa va cunosc dincolo de lumea virtuala,(sunt sigura ca sunteti la fel de minunati,chiar mai mult),speciali,unici,harnici,talentati,prietenosi :X.
Un multumesc din tot sufletul,nu in ultimul rand lui Gusti ,care a dat viata acestui post si ne-a dat posibilitatea noua sa traim intr-o familie atat de mare si frumoasa.
Bucatarasi va iubesc!!

Comentarii (32)

25.03.2015, 21:29

Claudia

25.03.2015, 22:11

Chiar daca nu m-am regasit in descrierile tale...sa stii ca imi esti draga fata scumpica cu diplome Adele ...Ma bucur sa citesc randuri frumoase despre oamenii tare dragi mie, bucatarasii ...cuvinte scrise cu sensibilitate si daruire...te imbratisez din toata inima !

25.03.2015, 22:35

Draga mea Rux ..am scris aceste randuri emotionata . Mi-am cerut scuze daca am uitat pe cineva si iti cer scuze din suflet. Imi esti draga asa cum imi sunt dragi toti cei prezenti in aceasta minunata familie. Iti multumesc si te imbratisez cu drag .

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!