Ghici ghicitoarea mea?

Postat de portiadelumina in Cu de toate pe 8 Feb 2013 | 2480 vizualizari

Comentarii (53)

08.02.2013, 06:14

Grea ghicitoare pentru ca nu m-am gandit ,am luat lucrurile cum au venit,dandu-le importanta cuvenita la timpul lor.

`neata,Parinte !

08.02.2013, 06:18

Buna dimineata!
As raspunde la intrebare cu "sanatatea", asa ar spune majoritatea, dar cred ca in ziua de azi prioritatea numarul unu in viata sunt banii, fara bani nu faci nimic si nici sanatatea nu poti sa ti-o intretii.
Un sfarsit de saptamana linistit!

08.02.2013, 06:23

Neaţa Cleme Tu ai vrut să scapi repede şi ai cam ocolit răspunsul. Bineee

08.02.2013, 06:24

Hmm, Meri, deci banii sau sănătatea, că tot sunt în dubiu
Neaţa bună şi la tine, cu zile liniştite de weekend.

08.02.2013, 06:25

Parinte azi n-am timp de taclale,dar inca nu pot sa bag mixerul in functiune,ca unii cica mai dorm.Si n-am ocolit nimic,e simplu,nu m-am gandit si nici nu cred ca o sa o fac curand...eu oricum vad partea plina a paharului,chiar si cand acesta e gol.

08.02.2013, 06:27

Aşa Cleme, fii hotărâtă Nu uita să faci poze, că aşteptăm tortul Iar la partea cu paharul sunt de acord, că şi eu fac cam la fel.

08.02.2013, 06:32

Padre, banii! Daca nu ai bani cum supravietuiesti? Si aici e mult de dezvoltat...ca sa ai bani trebuie sa ai un loc de munca..etc. Si sa nu aud expresia aia cum ca daca ai sanatate ai de toate, nu mai e cazul in zilele noastre, acum este invers, daca ai bani iti poti intretine si sanatatea.

08.02.2013, 06:32

Nu uit ,ca aparatul foto nu lipseste de langa mine.Doar ca am nevoie de ceva adrenalina,ca`s cateva de facut si ca deobicei le las pe ultima suta de metrii.

08.02.2013, 06:48

Înseamnă Meri că trebuie să mai scriu un articol pe tema asta Văd eu cum îl încropesc, că într-adevăr, e ceva de discutat.

08.02.2013, 06:49

Tu Cleme concentrează-te la tort, dar nu uita nici de poze, ştii că eu sunt un critic corect

08.02.2013, 06:50

Ma concentrez,ca am un critic mai acerb decat tine si daca dau gres am incurcat-o cu pustiulica....

08.02.2013, 07:21

Ce frumos ai scris şi azi
Ce să fie cel mai important...?
Nu cred că în ce priveste viaţa unui om există caracteristici ce ar trebui înşirate în ordinea importanţei.
Cred că echilibrul între toate, care este extrem de greu de realizat şi pe care-l reuşeşti totuşi, cu multă voinţă, după mai multe experienţe şi ani de studiu , ăla e cel mai important.
Aşa cum a zis Meri, nu poţi spune familia dacă n-ai cu ce o întreţine, nu poţi spune jobul dacă nu ai sănatatea, etc...
Toate-s importante, că altfel am lupta numa' pentru una , dacă ar exista CEA MAI

08.02.2013, 07:40

Gaby aproape că-s de acord şi cu tine, la fel ca şi cu antevorbitorii tăi, dar tot e un răspuns evaziv Eu parcă tot aşa avea o altă părere, şi asta nu că sunt un fel de "gică-contra". Vedem rezultatele de azi şi apoi am să scriu şi eu, dacă mai e nevoie, fireşte.
Neaţa bună

08.02.2013, 07:41

frumos!!! foarte frumos!!!!

08.02.2013, 07:42

Mulţumesc frumos Alina

08.02.2013, 07:54

Padre, păi stai frate că io nu-s înţeleaptă ca tine ).Io am scris dupa dramul de minte pe care-l am ).Că întotdeauna am afirmat că cele mai importante sunt sănătatea, familia şi credinţa, e altă poveste, dar se condiţionează în general unele pe altele, şi nu doar astea 3

08.02.2013, 08:07

Lasă Gaby nu te da "rănită" cu înţelepciunea că nu suntem la concurs aici, ca să zici că eu îs mai "the best"
Ştii doar că apreciez fiecare părere. Că eu le am pe ale mele, e altă treabă, nu le impun nimănui.

08.02.2013, 08:16

Buna dimineata Padre! Pentru mine, de aici incolo, sanatatea este cea mai importanta ca celelalte s-au cam rezolvat mai bine sau mai rau!

08.02.2013, 08:38

Neaţa bună Vladimir Sănătate să ai ani mulţi şi buni de aici înainte, alături de celelalte bune şi bine acumulate.

08.02.2013, 08:55

Buna dimineata Parinte!Ca de obicei, cum am deschis calculatorul,am cautat articolul tau.Credinta este la baza tuturor.Credinta in Dumnezeu te intareste.Poti luptat pentru a invinge boala,a trece peste greutati de orice fel.Am trecut prin mari necazuri,dar tot timpul m-am rugat ca El sa ma intareasca,sa nu ma lase sa cad.De fiecare data am devenit mai puternica sufleteste.Sa ma ierte fetele,care-mi sunt foarte dragi,dar nu banii sunt o prioritate.Degeaba ai bani,daca n-ai langa tine omul drag,degeaba ai bani daca,copilul iti face tot felul de necazuri,degeaba ai bani daca ai o boala incurabila..........se pot adauga multe.Nahhhhhhh ca am scis cam mult,contrar obiceiului.

08.02.2013, 09:07

Buni, experientia docet mi-ai uşurat un pic din viitoarele comentarii ori poate chir din vreo eventuală postare. Acum câţiva ani am fost în Spania şi cu noi a călătorit o familie renumită de la noi din ţară. El, dependent de dializă, ceilalţi cu el, oameni de televiziune. El deja nu mai este între noi. Şi mă uitam că deşi au mers la clasa VIP, că deşi aveau bani gârlă, pentru el sigur n-a fost o vacanţă, fiindcă acolo fiind îşi programase deja zilele de dializă la o clinică pentru dializă, adică imposibilitatea de a se bucura ca ceilalţi. Şi am exemple mult mai multe cunoscute personal. Ca să nu mai spun de cele pe care şe ştiu din scaunul de spovedanie, de la oameni care au bani mulţi dar sunt nefericiţi, din cauze ce pleacă de la boli şi până la neînţelegeri, decese ale celor dragi şi tot aşa.
E o întrebare grea văd eu, cea pusă de mine, dar mă bucur şi apreciez fiecare părere afiecărui prieten, Nu degeaba am trecut înainte în blog acele etape ale viaţii, că fiecare are gândul şi trăirea ei.
Neaţa bună Buni, şi mulţumesc frumos

08.02.2013, 09:08

Buna dimineata Parinte! Am citit cu atentie articolul, dar am cititi si parerea, raspunsurile bucatarasilor. Raspunsul meu este: credinta, doar ca si noi trebuie sa contribuim la ,,binele,, din viata noastra. Fara sanatate...nu faci nimic, fara bani...hmmm...chiar nimic, fara familie?...frunza-n vant, fara un loc de munca?...iar ajungem la bani, si uite asa Parinte, cercul se reia. Dar totusi, fara credinta nu merita (nu meriti) sa le ai pe toate (sanatate, familie, loc de munca, bani).
O zi frumoasa si multumim pentru articol!!!

08.02.2013, 09:09

Buna dimineata! Foarte frumos ai scris Parinte, ca de obicei!
Prin randurile tale ne-ai trecut fiecaruia din noi prin fata ochilor, e adevarat ca fulger, aproape toata viata noastra, cu bune si rele!
Dupa parerea mea cel mai important in viata este Dumnezeu, cel putin pt mine asa a fost si este!
Prin rugaciune,si biserica am trecut cu bine prin multe incercari grele si dureroase pe care le-am intampinat in viata si prin El am terminat o facultate, am avut un serviciu bun, mi-am gasit un sot bun si iubitor, am copii sanatosi si cuminti si in continuare il las pe Dumnezeu sa faca ce este mai bine pentru noi sa putem trai bine si sa ajungem si la telul final al acestei vieti scurte dar frumoase adica vesnicia tot cu Dumnezeu, cel putin asa speram sa fim tot cu El.
Bunica si mama mea asa m-au invatat si asa le-am vazut si pe ele facand, sa ma las in grija lui Dumnezeu prin rugaciune fierbinte si sa am rabdare pentru ca de multe ori cand esti la o rascruce si nu stii calea cea buna sa te indrume Dumnezeu si facand asa si reusind multe lucruri in viata, am continuat si imi este tare bine!
Ma iertati ca am scris cam mult dar sunt muuulte de spus pe acesta tema!

08.02.2013, 09:17

Neaţa bună Zamfira Şi eu am citit comentariile de până acum, ba chiar şi articolul E greu pentru mine să nu fiu subiectiv, e de înţeles să-mi susţin ideile şi de sigur că încerc să am înţelepciunea necesară de a culege şi ideile bune exprimate de ceilalţi.
Personal bani n-am avut niciodată de ajuns (de vreo 17 ani tot prin credite vieţuiesc, refinanţând mereu ca să lungesc agonia). Familia este într-adevăr un lucru pentru care trăim şi prin care trăim, indiferent de moment,(ca fii/fiice, soţ/soţie, părinţi ori bunici).
Credinţa este într-adevăr acea parte din noi ce ne este dată din naştere şi care ar trebui să ne poarte prin viaţă, bucurându-ne de celelalte lucruri pentru care luptăm şi care ne sunt folositoare doar o parte din timp.

08.02.2013, 09:25

Mulţumesc frumos Ana (Georgiana)pentru aprecieri
Să ştii că rareori găsesc oameni care să fie aşa hotărâţi în a mărturisi aşa, ca tine. Evident că mă bucur, n-aş avea cum altfel. Şi mai mult, mă bucur pentru realizările tale, convins fiind că ai luptat, lupţi şi încerci să păstrezi această stare prin credinţa. Sunt convins şi de faptul că ai avut încercări şi crred că ştii la fel de bine ca mine că încercări vor mai fi.
Şi aş mai spune că Dumnezeu, ca Cel ce este cel mai important în viaţă, trebuie să fie perceput, cât suntem în trupuri cel puţin, ca însăşi esenţa vieţii noastre, energia aceea inepuizabilă care ne dă forţa de a gândi şi de a lucra (liber).

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola