Întâlnirea bucătăraş.ro Satic-Arges 2013

Postat de gaby_duceag in Bucatarasii pe 19 Aug 2013, 10:47

Articol pe placul a 48 bucatarasi
comenteaza

Bucatarasii sunt oameni frumosi!
Si când afirm asta nu ma refer la Feti Frumosi pe cai albi, la Ilene Cosanzene cu talii trase prin inele si cosite blonde, ci la acea frumusete sufleteasca, care  emana prin toti porii, în fata careia paleste orice soi de frumusete cu trasaturi perfecte.

Daca cineva mi-ar fi spus acum câteva luni ca voi fi si eu prezenta la Întâlnirea Bucataras.ro 2013 , i-as fi replicat ca-i utopie, neavând confirmarea plecarii catre Satic decât în ultima zi care mai putea face posibil acest lucru.
Atunci când sotul mi-a spus:
"- Daca esti gata într-o ora, pâna ajung acasa, plecam! Daca apuc sa urc acasa sa ma odihnesc, Aleluia!, nu ma mai vezi la volan pâna luni" micuta mea m-a întrebat - da'de ce ai fata asa de fericita? :))

Trecând peste detalii mai putin importante, doresc sa sustin si eu tot ce a afirmat Padre,un om mereu cu toate cuvintele la el :))), în rânduri scrise cu maiestria cu care ne-a obisnuit, despre frumoasa comunitate si întâlnirea bucataras.ro.

Daca multi dintre noi, din diverse motive, nu au putut ajunge la aceasta a doua întalnire organizata de cea mai frumoasa comunitate culinara din online-ul românesc,speram ca macar cei prezenti acolo sa putem transmite cel putin a zecea parte din simtamintele ce le-am trait alaturi de oameni calzi si veseli, spontani si priceputi, în aceste trei zile pe care-am reusit sa le petrecem împreuna.

Vizite ale unor obiective turistice, cafele aromate, plimbari, foc de tabara, gratare si mese copioase, sunt doar câteva din punctele ce trebuie amintite, dar indiferent  ce am facut în cursul zilelor, important e c-am fost împreuna, c-am dovedit ca portile virtualului nu-s decât un ragaz în a ne construi fiecare câte o imagine completa, acum nefăcând decât s-o transpunem în real, cu sinceritatea, veselia si firescul pe care le-am afisat si-n cadrul activitatilor prestate în siteul care ne-a întâlnit.

Cuvinte frumoase si calde postate în familia bucataras.ro au curs pe paginile bucatarasilor, fie în cele trei zile petrecute împreuna, fie întorsi cu bine acasa sau plecati spre meleaguri pitoresti.

"Sunt la Satic alaturi de o trupa minunata. Am doua probleme. Una e ca nu am diacritice iar a doua ca nu sunt lasat sa vorbesc - ne spunea Padre, "gatuit" de emotii :))))

"Mi-e asa dor de voi!!!"- afirma trista Patricia, cu drag si dor fata de cei de care abia se despartise.

"Buna seara!" ne spunea la intoarcere fâlfâind din gene, cea care si-a pus tot sufletul si chiar mai mult în organizarea acestei întalniri, cu grija unei mame pentru copiii ei, fiind linistita abia dupa ce a vazut pe toata lumea ajunsa cu bine la întalnire, ca mai apoi aceleasi griji de mama iubitoare sa o stapâneasca la plecare, potolite doar atunci când i-a stiut pe toti ajunsi cu bine la casele lor. Multumesc Merisor! Alaturi de Buni si Motanel ai facut ca totul sa fie PERFECT. PS. hai ma, ca pâna si vremea chiar n-o puteai programa :)))

"Au plecat si ultimele masini de la Satic . Tot ce-i frumos se termina repede."- spunea Anca cu tristete, dupa trei minunate zile petrecute împreuna.

"Ca tot ce e frumos tine putin!Frumoase zile am petrecut cu oameni dragi mie!Poze maine"- ne scria la întoarcerea acasa , sefa bucataras.ro, o doamna draga mie - Bunica.

"Buna seara Gata am ajuns acasa la butoane si net bun! Ma apuc sa vad ce mai este pe aici!" - ne confirma si Motanel, dupa ce s-a asezat confortabil si si-a reluat locul la butoane :)))

"Noi ne-am intors de la satic,am ajuns acasa!a fost fffffffffffffffffffffffffffff frumos'" scria entuziasmata Bya.

"Buna seara si bine v-am regasit bucatarasi dragi! De putin timp am ajuns si noi cu bine acasa, dupa un week-end de suflet,alaturi de o parte din minunata familie bucataras.ro.Sunt asa de obosita de am uitat tot ce-am vazut pe drum ) dar n-am uitat si nu voi uita curand îmbratisarile calde si sincere, dragul cu care am revazut sau cunoscut pe fiecare în parte, naturaletea, dezinvoltura, frumusetea fiecaruia dintre cei prezenti la înâlnire.A fost minunat! Am fost în acelasi timp cu gândul la cei de acasa, la fiecare suflet drag care nu a putut lua parte la întâlnire. Multumesc bucataras.ro.ca existi, multumesc din suflet,Gusti,pentru tot ce ai facut, multumesc Meri, Buni si Motanel, pentru organizare.A transmis de la Brosteni pentru dumneavoastra, pitzi gaby_d ) Revenim cu detalii în editiile viitoare." - încheia apoteotic :))) gaby_d, dupa aproape 8 ore de calatorie.

Ar fi multe de scris, dar ce mai vreau eu sa va spun e ca fiecare dintre cei prezenti are în sufletul meu un loc rezervat, Merisor si Ady prin caldura sufleteasca, calmul, bunul simt si daruirea TOTALA pe care au demonstrat-o, Patricia si familia ei prin frumusetea si responsabilitatea pe care doar o familie le pot manifesta, Bunica prin distinctia si autoritatea eleganta cu care m-a obisnuit si pâna acum, Padre si Liliana prin umorul "la purtator", strictetea eleganta pe care stiu atât de bine sa le gestioneze, Panacrisul prin sursa inepuizabila de energie dovedita acum si real, plus voiosie în orice împrejurare, Ruxy prin finetea si eleganta care au consacrat-o :)),Mihaela prin chipul ei ce radiaza împlinire si chef de viata, Lavinia prin cumintenia si priceperea de a prepara cele mai bune prajituri!, sibiencele mele dragi, Anca si Mena, prin veselia molipsitoare, finetea si sinceritatea debordante, Bya prin tineretea si frumusetea ei, completata de Sara si Sebyca :))), Motanel prin ascultarea neconditionata si executarea precisa a sarcinilor în care este numit :))), Diaconta prin compatibilitatea ei cu felul meu de a fi , de a gandi, plusate de completarea perfecta la şotii, Mitinita prin finetea si simplitatea necunoscute mie pâna acum, alaturi de minunatele si frumoasele mini-chefiste, Timea prin militarea ei la corectitudine, sufletul cald si sincer de sub masca involuntara de om retras.

Asteptam fotografii, impresii si gânduri care vor confirma ca bucataras.ro nu este un site, ci o mare familie.
Asteptam randuri frumoase si sensibile asternute de Diaconta, o doamna frumoasa si distinsa, vesela si spontana,  care alaturi de Mihaela a strabatut sute de kilometri  sa poata fi alaturi de noi. Asteptam impresii si de la Timea, care acum se scalda in razele fierbinti ale soarelui, dar care va reveni curand in frumoasa noastra familie.

A fost minunat! A fost de suflet! A fost o întâlnire pe care dac-as fi ratat-o as fi plâns 3 zile cu nasu-n perna, ca o sensibiloasa ce sunt.

Multumim bucataras.ro!


Comentarii (57)

05.09.2013, 13:21

Abia acum am reusit sa citesc toate articolele si sa vad cam toate pozele de la intalnire. Ma bucur ca ati petrecut niste zile atat de frumoase.. Si tare imi pare rau ca, din nou, n-am ajuns Dar.. asta-i viata.. Poate ne mai linistim si noi, iar la urmatoarea intalnire sper sa fim prezenti. Nu de alta, dar sunteti cativa p-aici de care mi tare drag si as vrea sa va cunosc!

08.12.2013, 22:45

super

09.12.2013, 07:22

Timea, abia acum am vazut comentariul tau
Scuze

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola