Jurnalul ne aduce colectia Radu Anton Roman in fiecare vineri!

Postat de Bucataras in Bucataras in oras pe 16 Iul 2010, 09:00

Jurnalul ne aduce colectia Radu Anton Roman in fiecare vineri!

 Cele sapte volume se dezvolta pe regiuni, urmand firul epic al autorului. In plus, fiecare volum este bogat ilustrat cu fotografii ale preparatelor culinare, dar si cu elemente de etnografie si antropologie culinara. Un adevarat monument editorial al acestui domeniu. Porneste in calatoria ta culinara: Dobrogea si Campia Romana (volumul I), Muntenia, Oltenia si Banatul (volumul II), Ardealul (volumul III), Bucovina, Moldova si Basarabia (volumul IV), Delta Dunarii, stanele Romaniei, aromanii si secuii (volumul V), De la post la sarbatorile campenesti (volumul VI), Sarbatori crestine la romani (volumul VII).

 Jurnalul National va ofera de aceasta data altfel de retete... pline cu suflet. Retete care aduc imagini reinnoite asupra gastronomiei traditionale. Ve]i regasi texte mai putin cunoscute ale lui Radu Anton Roman intr-o editie completa, reasezata in pagina, innobilata si ilustrata cu fotografii ale preparatelor, poze etnografice si multe imagini inedite. Totodata, veti citi marturiile prietenilor de suflet ai lui Radu Anton Roman: Andrei Plesu, Cristian Tabara, Mihai Oroveanu, care vin cu povestiri despre marele gurmand roman si cu retete speciale.

Volumul 2 Muntenia si Oltenia

Saptamina aceasta continua calatoria noastra culinara la sud de Carpati – in Muntenia si Oltenia colinara – trecand apoi prin defileul Dunarii, in Banat. Retetelor traditionale si comentariilor antropologice culinare despre aceste regiuni, Radu Anton Roman le adauga pagini incintatoare de „arheologie oenologica“. Nu rata volumul al doilea din „Retete de colectie“, care te poarta prin Muntenia, Oltenia si Banat! Spor la gatit!

 

Ramii pe faza, Jurnalul si Bucataras.ro iti pregatesc un concurs cu premii aceste minunate carti!

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii (4)

18.07.2010, 12:02

Cori, se gaseste la chioscuri. Daca nu, participi la concurs bucatars Si jurnalul, dar ink n a inceput

05.08.2010, 12:16

am luat data trecuta..dar numarul 7 imi lipseste...

07.11.2010, 18:37

Intradevar sunt frumoase , dar am cumparat doar volumul 6 si 7 atata am mai apucat

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert chec cu afine si merisoare
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saratele

ieri la 19:21

Prăjitură arlechin cu căpșuni

ieri la 16:31

Negresa cu cafea si nuci

de laura_n 6

ieri la 16:26