L-a iertat Dumnezeu

Postat de portiadelumina in Cu de toate pe 17 Iul 2013 | 2517 vizualizari

Comentarii (44)

17.07.2013, 12:07

Aveti mare dreptate in cele scrise

17.07.2013, 12:20

Ina, am să citesc spre seară cele scrise de Costel, ca să fiu mai liber un pic, nu pe fugă cum sunt acum. Mulţumesc frumos!

17.07.2013, 12:23

Ela, cât oamenii sunt vii, chiar de sunt decăzuţi moral, trebuie să fie sprijiniţi. Apoi, după moarte, cu o rugăciune le putem fi alături. Nu trebuie să aducem slavă multă celor cu viaţă morală precară, celor care din destrăbălarea lor au creat curente. Dar nici să le dorim răul nu putem. Se fac multe greşeli, foarte multe. Iar noi, ce cei avem dicernământul bunului simţ, să încercăm să trecem peste ele cu ajutorul Celui de sus.
Zi minunată să fie şi la casa ta!

17.07.2013, 12:23

Mulţumesc frumos, Aurelia! Să ai o zi minunată!

17.07.2013, 13:14

Buna ziua Parinte Victor!
Foarte frumos articolul dumneavoastra.Toti gresim cu voia sau fara voia noastra si nadajduim la mila Bunului Dumnezeu.Recunosc ca Dumnezeu e drept dar si milostiv cu noi.Eu as vrea ca toti sa fie mantuiti daca va fi cu putinta.Intradevar vazand exemplele date de dumneavoastra la televizor e foarte usor pentru multi sa pice crezand ca in Imparatia Lui Dumnezeu se poate ajunge oricum.Cei mai norocosi,ca mine de altfel care suntem inconjurati de oameni ca dumneavoastra stim ca trebuie sa respectam niste porunci si sa avem fapte bune pentru a spera la viata vesnica.Multumim pentru hrana spirituala pe care ne-o oferiti!
O zi binecuvantata va doresc!

17.07.2013, 13:55

Mina, îţi mulţumesc frumos şi eu pentru cuvintele bune şi pentru vorbele calde de apreciere, asta chiar dacă nu merit cuvintele spuse de tine, conştient fiind de faptul că trebuie să muncesc mult mai mult pentru a fi aşa cum trebuie să fie un bun creştin şi preot totodată.
Mă bucur că ai revenit cu rânduri pe pagina mea şi implicit printre prietenii bucătăraşi.
Printre încercările vieţii, printre amărăciunile pricinuite de cei din mass-media, printre neajunsurile cotidiene e obligatoriu să privim spre cer şi spre cei ce ne pot oferi un zâmbet.
Zi binecuvântată să fie şi la casa ta!

17.07.2013, 14:06

Parinte, eu cred ca abia atunci cand va veni vremea pt fiecare...vom afla si vom intelege rostul nostru pe pamant si vom primi judecata... oamenii de fel, cred si vorbesc ce vor, multe sunt superstitii, altele "mosteniri", altele ...dupa cum e la moda...cert este ca cea mai mare lacuna este lipsa educatiei spirituale, in adevaratul sens...i fine, cred ca vb prea mult si nu e bine

17.07.2013, 14:53

Laura, ştii doar că pe pagina mea rar se vorbeşte puţin Multe lucruri le înţelegem de pe acum, de pe aici, nu e nevoie să mergem "dincolo" pentru a le percepe pe toate. Acolo vom merge cu ele desăvârşite, aşa gândesc că e normal, căci dincolo nu se mai pot schimba cele trăite aici, nici chiar Dumnezeu nu poate schimba trecutul, asta pentru că ar trece peste libertatea pe care ne-a dat-o. Important este ca aici să şim să discernem între cele ce ne sunt de folos cu adevărat şi cele ce doar aparent ne folosesc, inclusiv trecătoarea glorie.
Zi minunată şi la voi!

17.07.2013, 20:36

Minunat articol ,nu pot decit sa va multumesc pentru ca incercati sa ne deschideti ochii,mintii si al ratiunii, Sa va dea Bunul Dumnezeu sanatate multa si sa pastoriti cu har si dar de la El acolo unde sunteti ani multi si fericiti ..Doamne Ajuta !

17.07.2013, 21:14

Minunat articol,Padre! Nici nu ma intereseasa ce se spune despre X si despre Y,la TV sau in alta parte! Toti vom da socoteala,ca vrem sau ca nu vrem,ca ne convine sau nu!Acolo unde trebuie si cand ne vine vremea.Bine ar fi sa incercam sa facem in asa fel incat sa fim pregatiti in orice moment pentru ca nu stim clipa.Venim pe rand si plecam pe sarite! Dumnezeu este singurul caruia va trebui sa-i dam socoteala pentru cum ne-am trait viata pe care el ne-a daruit-o

17.07.2013, 21:16

Îi mulţumesc şi eu, Babi, pentru aprecieri şi pentru faptul că treci prin pagina mea cu gânduri bune!

17.07.2013, 21:20

Mena, mulţumesc frumos! E drept, n-ar trebui să ne intereseze, dar vrem - nu vrem auzim şi vedem reacţia oamenilor la astfel de cazuri. Într-un fel, nu putem fi străini de cele ce se întâmplă pe lângă noi, dar nici să devenim "conduşi" de astfel de evenimente.

17.07.2013, 21:23

Asa e Padre,auzim si vedem dar nu trebuie sa credem tot ce vedem si auzim la TV sau in jurul nostru.

18.07.2013, 08:41

Apropo de subiectul articolului,azi dimineata auzeam la radio ca Vaticanul ofera "iertaciuni " pe Twiter.
Una e ca ne hlizim noi aici sau urmaresti o slujba bisericeasca transmisa la TV si alta e muti "credinta" intr-o retea de socializare.
Mi se pare penibil ca unii "purtatori de haine bisericesti"(ca nu pot sa-i numesc preoti ori slujbasi ai Bisericii)nu cunosc limitele in aceasta privinta.
Eu cred ca ,credinta fiecaruia e un lucru intim,care nu are nici o legatura cu retelele de socializare.

18.07.2013, 11:38

Dia, nu comentez prea mult, doar îmi ştii părerea. Ştirea am auzit-o i eu în maşină, la radio. Nu ştiu cât e de adevărată ştirea, ori dacă e înflorită, dar un gust amar tot am.

18.07.2013, 15:02

Am noroc ca nu cred ceea ce se zice la televizor, ca nu sunt influentabile, dar sunt oameni care, din pacate cred tot ce aud si mai fac si ei la fel...

18.07.2013, 15:35

Sunt chiar prea mulţi oameni de acestt fel, Rocsi, din păcate. Cernerea se face mult mai târziu, când, din nefericire, viaţa deja s-a scurs.

18.07.2013, 15:59

Asa ziceam si eu,chiar daca nu e intru totul adevarat,un sambure de adevar tot e si asta-i cam egal cu samburele de amaraciune lasat

18.07.2013, 17:11

Buna ziua Padre imi pare rau ca am parasit o vreme acest site dar sper sa-mi revin desi o sa plec in vacanta catre sfarsitul lunii august chiar septembrie poate nu stiu sigur.Si cum in viata aceasta nimic nu e sigur spun si eu cu aproximatie.Iata ca in viata necazurile vin in valuri,unele mai mari altele mai mici dar vin si evident lasa urme adanci in suflet.Nu vreau sa crezi ca este o scuza sau altceva...dar;revenind la ceea ce ai scris aici in acest articol am avut si eu unele nelamuriri in ceea ce priveste atat ritualul sau sa-i zic mai exact obiceiul numai ca el depinde si de zona unde te gasesti(eu fiind in capitala)iar parintii mei de aproape de capitala la 28 km distanta.Pentru ca tatal meu a decedat eu nefiind pusa niciodata direct cu aceasta situatie am intrebat mai intai pe cei de aproape iar ca sa fiu mai sigur pe Parintele in parohia careia suntem daca procedam corect sau nu in anumite situatii repet fiind pareri diferite dar iata ca fata de ce stiam eu ca am citit in carti si am considerat corect Printele spune exact ca vecinele mele ;atunci eu ce sa mai inteleg ce e bine ????

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]