La multi ani, bucatarasi!

Postat de laura_n in Bucatarasii pe 1 Ian 2014, 16:13

Articol pe placul a 53 bucatarasi
comenteaza

Iata ca am pasit in noul an! 2014...ce ani multi au mai trecut de cand am aparut eu pe Pamant, si sper ca vor mai trece multi si de acum incolo :))))

Privesc detasat catre anul ce tocmai s-a incheiat, dar inima imi tradeaza multa emotie si bucurie, nostalgie si amar! A fost un an minunat, plin cu belsug sufletesc, plin cu iubire, cu de toate. Multumesc bunului Dumnezeu pentru tot si toate, pentru ca ne are in paza Lui si ma rog mereu sa ne dea sanatate si putere in toate! NU stiu de ce sunt un om atat de norocos, cu siguanta nu pentru ca merit, dar ii multumesc in fiecare seara si in fiecare dimineata pentru fiecare zi primita!

Va multumesc ca mi-ati fost alaturi, am trait cu emotie impreuna facerea unui nou terorist, cu raul de ciocolata si poftele nesfarsite de muraturi :)))

Marturisesc ca de multe ori am apreciat retete ciocolatoase numai cu gandul ca intr-o zi le voi privi cu alti ochi :)))) si asa s-a si intamplat.

Va multumesc tuturor ca mi-ati fost alaturi in episodul nasterii cu nabadai. Sunt sigura ca a fost pretul pentru a avea un bebe sanatos si toata spaima de atunci mi-a fost ca un nou inceput! Doamne Doamne ne-a avut in paza .

Bucatarasul este o lume vie, chiar vie, plina de oameni tonici, veseli, harnici, in care intri timid si te trezesti ca ai capatat abilitati culinare, o doza de nebuneala si ca ai devenit dependent de el, si ca te-au acceptat cu toti cu toate retetele mai arse sau mai invizibile, sau cu o poza mai „neaosa” :)))

Ieri, in ajun de an nou, am primit atatea surprize la telefon: Gabitzu m-a sunat sa ma certe ca cica din cauza mea, nu mai incape ea pe usa ..cutiei postale :P:)))) apoi am vorbit cu Mena si atata bucurie ce mi-a facut (are o voce de zici ca e minora :))) ), apoi dupa amiaza, am vorbit cu Padre, si desi eram cu o mana in mixer si cu alta in biberonul lui Denis, mi-a facut multa bucurie sa il aud, la fel de blajin dar si plin de umor :)) Pe seara...surprize, surprize...m-a sunat...Buuuniii :X:)))) si atat de bucuroasa ce am fost, e tare dulce :X iar la scurt timp...a sunat in premiera...Motanelul :))) si ce simpatic este...si peste toate mi-a promis si muraturi :)))) 

Am trait un an plin, am ras si am plans alaturi de voi, am facut pozne, mai mari, mai mici, Miha stie :)) Mihule, iti multumesc ca ai fost  delicata in exprimari si ca ai tinut la gluma :)) multumesc ca esti atat, dar atat de faina ca om si ca mereu tii la gluma. Imi pare rau ca nu mi-a iesit farsa cu dna. Lenuta :)))

Multumesc Gusti, ne surprinzi mereu cu atatea provocari, atatea concursuri, mai ales Raspunzi si castigi la care nu am gresit niciodata ;;):)),  multumim ca esti cu noi la hlizeala, ca ai o inima mare si ca esti cel mai bun Boss ever.

Irina, multumesc ca esti atat de calda si ca „ai pansat” din vorbe o rana sufleteasca; iti multumesc ca ai tinut la gluma si ca ti-ai purtat cu demnitate girafa, timp de trei zile :))) 

Buni, multumesc pentru caldura, pentru cuvintele frumoase si pentru efortul depus in a scrie si a pregati atatea si atatea colete, alaturi de Irina sau Gusti :))) eu m-as plange non stop pt acest efort :d:))

Gabitzule, iti multumesc pentru toate cuvintele tale, pentru toate datile cand „ai dat din casa” :))))))))  pentru toate discutiile noastre, si pentru ca esti pur si simplu, tu! Si ca alaturi de Miha moderati atatea si atatea retete :)) stim ca nu e usor cu atatia Masterchefi printre noi :))) mai ales eu ;;) si sa stii ca nu ma las pana nu te ingras :))))

Padre...infinita recunostinta pentru ...tot! pentru ca mi-ati fost alaturi si cu gandul si cu vorba chiar atunci cand mi-a fost ...cel mai greu! Va multumesc pentru toate invatamintele si cuvintele care ne-au deschis mintea si inima, si ca ne-ati mai ponderat hlizeala si nebuneala noastra zilnica. Multumesc pentru ca, dincolo de indeplinirea unei misiuni supreme, sunteti atat, dar atat de adorabil, ca aveti asa un simt al umorului, pentru toate comentariile atat de amuzante si nu in ultimul rand pentru retetele de bucatar. Asteptam cu maxim interes pe cea cu turturi :)))

Multumesc Merisor pentru ca esti cel mai delicat, sensibil si genuin om...si ca ne transmiti tuturor din delicatetea ta. Iti multumesc ca te-am cunoscut! Si ca imi esti apropiata! 

Crisule scump, iti multumesc ca existi si ca ai cel mai cald zambet. Iti multumesc pentru tot, pentru surpriza pe care mi-ai facut-o, pentru ca esti un om atat de blad si cald. Multumeste-i si lui Klaus pentru tot, dar mai ales ca avut grija de terorist in visul meu :))))

Motanelule, multumesc pentru ca ne esti mereu alaturi, ca ne tii isonul, pentru toate retetele alea dementiale si mai ales pentru ca esti un bucataras atat de drag noua!

Rocsule, multumesc pentru surpriza pe care mi-ai facut anul acesta. Spre rusinea mea, abia acum iti recunosc, obisnuita cu Roci, Rocsi, nu reuseam sa imi dau seama cine e Roxana Ciobanu ))) iti multumesc ca esti atat de finuta si darnica!

Ela, iti multumesc ca esti atat de nebuna si de amuzanta incat sa imi gusti toate replicile nebune si glumete pe care le fac. Tie iti multumesc de doua...ori )))))))

Dia...ce sa spun...multumesc om frumos, cu capul pe umeri si cu doza de nebunie... iti multumesc pentru toate cuvintele tale frumoase, pentru surpriza si mai ales pentru toate retetele postate in ceas de seara )))

Timea, iti multumesc pentru ca mereu ai avut o vorba buna, o apreciere sincera. Si iti multumesc ca ori de cate ori vad culoarea mov, sau citesc o reteta cu branza, ma gandesc la tine )))

Ina si Costel, scumpiciosilor...va multumesc ca sunteti asa de scumpiciosi,ca sunteti atat de amuzanti, de nebunatici si ca ma asteptati cu o lista lunga de mancaruri la Fetesti ))))))))

Daniela (Dya), iti multumesc pentru toata sustinerea ta,pentru ca esti atat de sincera si delicata, si pentru ca ne-ai adus in mijlocul nostru pe Rebeca mica si frumoasa!

Simo, muaah! Iti multumesc fata frumoasa pentru ca esti singura pe care am reusit sa o cunosc pe viu, pentru ca esti atat de darnica, de apropiata, atat de nebunatica si sper sa nu uitati ca trebuie sa ajungeti undeva in vara asta ))))))

Crisule,(panacris) mama de zmei, iti multumesc ca esti un munte de inspiratie si de harnicie, si de pasiune...esti de 10 ori femeie si am numai de invatat de la tine, sunteti o familie de exceptie, unita si frumoasa!

Adina,(miti) iti multumesc ca ne incanti mereu cu cele doua minichefiste dulci:))) si pentru toate exercitiile fizice pe care ne-ai pus sa le facem de-a lungul acestui an :P) si pentru calendarele unice :)))))

Rux scump, multumim pentru toate vorbele calde, pentru toate articolele interesante pe care ni le-ai adus in atentie, pentru toate retetele delicioase, dar mai ales pentru ca ai asa copii frumosi :x;;):)))))) si ca tii mereu la gluma!

Gurita, iti multumesc pentru toate surprizele, pentru toate gandurile tale bune si sper ca in acest an sa scap odata de oala aia ca ma tot ameninta Teo sa o folosesc :d:))))

Ela, (ela68)iti multumesc pentru ca esti alaturi de noi si ca ai mereu o vorba buna pentru fiecare!

Cleme, iti multumesc pentru tonicitatea si veselia ta, dar si pentru ca esti un om atat de deschis si de franc. Esti cel mai dili om pe care l-am cunoscut :)))))si iti multumesc ca ne esti alaturi si ca tii mereu la gluma. Huoo :P:)))))

Medi, iti multumesc ca esti un om atat de tonic, iti multumesc pentru surpriza facuta de ziua mea si pentru toate expiratele delicioase :))) nu te gaseam in lista nebunatico, ca nu stiam cine e guta :))))

Mena, Ancuta, va multumesc ca ne sunteti alaturi si ca ne tineti isonul :)))

Andreea (deyu), Rox, va multumesc ca ne sunteti alaturi si ca ne tineti isonul la nebuneala :)))

Diana, iti multumesc ca esti cel mai franc si direct om si ca ne esti alaturi si imi doresc sa fii alaturi de noi si in acest an, si sa aduci retete bune!

Andreea Caroline, iti multumesc ca esti alaturi de noi, ca ne aduci atatea retete delicioase si sa nu te lasi niciodata ;)

Ana, (ana78)iti multumesc pentru ca esti un om atat de cald, puternic si ca esti o mama atat de dedicata!

Adriana (satisfy) , iti multumesc pentru ca ne esti alaturi, pentru toate retetele dementiale si pentru ca ne vei imbogati cu un mic bucataras. Nastere usoara, draga mea!

Paula, (poliana) iti multumesc pentru toate torturile si prajiturilefabuloase, pentru ca ne imbii mereu sa ne ingrasam :)))) nastere usoara si putere multa! 

Dora, iti multumesc pentru toate retetele specifice pe care ni le-ai adus, pentru ca esti alaturi de noi si pentru ca ai atata energie:)))

Andreea (cookie) inca astept adresa ta ;;):))) iti multumesc pentru ca esti alaturi de noi si pentru ca esti un om atat de fain si plin de umor!

Mihaela, iti multumesc ca ne esti alaturi si pentru toate ciorbele tale dementiale :))))

Corina, iti multumim ca ne esti alaturi si ca ne insotesti mereu la hlizeala :P:))))

Laura, iti multumesc tiza mea pentru ca ne esti alaturi si ca ne tii isonul :)))

Madi, iti multumesc ca ne esti alaturi, ca esti atat de dulce si ca esti un om puternic! 

Liliana, iti multumim ca ni te-ai alaturat si ca il mai ponderezi pe Padre la gatit :))))

Claudia,(valclau) iti multumesc ca ne esti alaturi la hlizeala, la greu, dar mai ales, pentru toate saraturile alea la care eu poftesc mereu :))) 

Alina, (ursulina)  iti multumesc pentru ca esti alaturi de noi si ca ne aduci atatea torturi pentru care...I hate you :P:))) si ca esti un om atat de fain si de nebunatic:))))

Simona,(simona72)  iti multumesc ca ni te-ai alaturat, ca esti un om atat de deschis si modest si pentru ca tii la glumele noastre nebune. Iti multumesc ca esti alaturi de noi!

Cristina,(cristeena)  iti multumesc ca ai impartasit din viata ta, iti multumesc ca esti alaturi de mine mereu si ca am invatat de la tine ce inseamna un om puternic. Iti multumesc si iti urez sa fii mereu la fel de puternica, viata este mereu surprinzatoare! Iar roata se intoarce intotdeauna!

Melinda, iti multumesc mult ca e esti alaturi si ma bucur din suflet ca zilele astea ai fost cu noi din ce in ce mai mult ! :X>:D< te asteptam langa noi mereu :-*

Any, iti multumesc ca ne esti alaturi, pentru toate discutiile noastre si pentru ca in sfarsit, te-ai hotarat sa te apuci de treaba pt o fetita :)))

Babi, ma bucur mult ca ne esti alaturi si iti multumesc >:D<

Andreea Deea, Lia, Alexandra, Anca, Nilgun, va multumesc ca ne sunteti alaturi si ca ne aduceti atatea retete delicioase!

Sper din suflet sa nu fi uitat pe cineva, desi...eu cu uitatul le cam am :)))

Dar va doresc tuturor un an minunat, cu sanatate si cu realizari! Sa aveti un 2014 bun si plin! 

Va multumesc pentru tot, scumpiciosilor si frumosilor si harnicilor....pffff...ca nici nu stiu cum sa va mai spun si ca voi toti formati tot ce inseamna bucataras.

Te iubesc bucataras, iti multumesc pentru tot si sper sa ne traiesti si sa ne suporti cat mai multi ani :)))>:d<

Va muaah pe toti si va urez la multi ani, dragii mei! Abia astept sa ne vedem si pe viu! :x>:D<

 

PS. Vedeti ca particip la reteta anului 2013 cu reteta de nuci cu zahar, poate nu ma votati ca va parasc teroristului :)))

Abia astept o noua farsa marca bucataras :P:)))))))

 

Comentarii (95)

26.02.2014, 16:32

*scris

27.02.2014, 01:41

Cat de frumos ai scris! Nici nu stiu cum de imi scapase articolul asta! Nu-mi trebuie ani de Bucataras ca sa-mi dau seama ca esti o persoana deosebita iar chipurile teroristilor transmit cat sunt de fericiti si norocosi sa aiba asa o mama

07.03.2014, 08:23

Scumpicioasa mea draga,nu stiu cum de n-am vazut articolul tau. Ce mi-a placut acum cand l-am citit M-am bucurat tare mult,atunci, ca am reusit sa-ti fac o surpriza.Hai ma Laurici,chiar asa)am voce de minora la telefon? Te pupacesc cu mare mare drag si sper din suflet ca anul acesta ne vedem,in august,la intalnirea bucatarasilor.Muaaaaah,fata draga si scupicioasa

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]