LIMONADA + BICARBONAT = CHIMIOTERAPIE

Postat de MIUTA in Bucataras eFeminin pe 6 Mar 2012, 13:54

Articol pe placul a 14 bucatarasi
comenteaza
LIMONADA + BICARBONAT = CHIMIOTERAPIE

 

BEŢI ZILNIC LIMONADĂ CU APĂ ŞI E FOARTE BINE DACĂ SE ADAUGĂ O  LINGURIŢĂ DE BICARBONAT.

Lămâia (Citrus limonum Risso, Citrus limon (L) Burm, Citrus medica)

este un produs miraculos pentru a ucide celulele canceroase. Este de

10.000 de ori mai eficient decât chimioterapia.

De ce nu am aflat de asta? Fiindcă există organizaţii interesate să

găsească o versiune sintetică, care să le permită să obţină câştiguri

fabuloase. Aşa că, de acum înainte poţi să ajuţi un prieten care are

nevoie, spunându-i că este favorabil să bea lămâie cu bicarbonat ca să

prevină boala. Gustul este agreabil şi bineînţeles nu produce efectele

oribile ale chimioterapiei.

Şi dacă ai posibilitatea, plantează un lămâi (copac) în curtea sau în

grădina ta. Toate părţile sunt utile.

Prima dată când vrei să bei un suc, cere-l din lămâie naturală, fără

conservanţi.

Câte persoane mor în timp ce acest secret a fost păstrat ca să nu pună

în pericol profiturile multimilionare ale marilor corporaţii?

Aşa cum se ştie lămâiul arbore este mic. Nu ocupă mult loc, este

cunoscut cu numele de limonero, lămâi, lima .

Fructul este un citric. Pulpa se poate mânca ca atare sau se foloseşte

în mod normal la băuturi, şerbet, dulciuri.

Interesul pentru această plantă se datorează puternicelor sale efecte

anti-cancerigene. Deşi i se atribuie mult mai multe proprietăţi, cea

mai interesantă este aceea de a avea efect asupra chisturilor şi

tumorilor.

Această plantă este un remediu împotriva cancerului verificată în

toate felurile de cancer. Bicarbonatul schimbă PH-ul corpului, şi se

afirmă că este de mare folos în toate felurile de cancer (notă:

cancerul este produs de o ciupercă numită Candida....şi se recomandă

tratamentul cu bicarbonat împotriva bolii!) Este considerat că un

agent anti-microbian cu spectru larg împotriva infecţiilor bacteriene

şi ciupercilor care trăiesc în mediu acid, dar adăugând bicarbonatul

în limonadă se schimbă PH-ul organismului; este eficient împotriva

paraziţilor interni, viermilor, reglează tensiunea arterială mare şi

este antidepresiv, combate tensiunea şi tulburările nervoase.

Sursa acestei informaţii este fascinantă. Provine de la cei mai mari

fabricanţi de medicamente din lume, care afirmă că după mai mult de 20

probe de laborator, realizate începând din 1970 frotiurile au arătat

că distruge celulele maligne în 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de

colon, de sân, de prostată, de plămân, de pancreas. Componentele

acestui arbore au demnstrat că acţionează de 10.000 mai bine

încetinind creşterea celulelor canceroase ca şi produsul Adriamycin,

un drog chimioterapeutic, folosit în mod uzual.

Şi ce este încă şi mai uimitor: acest tip de terapie cu extras de

lămâie şi bicarbonat, distruge doar celulele maligne de cancer,

neafectând celulele sănătoase.

Sursa: Dana Barbat la 17 februarie 2012 (primita pe E-mail)

sura foto 3 - https://stirimondene.fanatik.ro/

 

 

Comentarii (4)

06.03.2012, 14:35

Si eu faceam:un pahar de apa,o lingurita bicarbonat si o lingura otet de mere cu miere.Se amesteca repede si se consuma la fel de repede.
Se bea cand te doare stomacul.

18.04.2012, 18:18

Si eu beau limonada in fiecare dimineata dar nu asociat cu bicarbonat si o sa incerc si asa

VI

VI
13.04.2015, 08:45

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]