Lista deschisa....

Postat de Constelatialeu in Cu de toate pe 4 Ian 2016, 15:48

Articol pe placul a 14 bucatarasi
comenteaza

Carnea pentru friptura o cumparam acolo si ne hotaram daca facem gratar sau la cuptor.....

1.Buni: toba si icre

2.Dia: sarmale facute de mama ei si sa le fierbem acolo, rulada cu branza si chec aperitiv

3.Simona: pasta de peste afumat si salata de vinete

4.Roxana: carnati si jumari

5.Cleme: cascavea, muschi afumat si sunculita de casa

6.Merisor: Pate din ficat de pui si salata de legume cu maioneza si binenteles tema pe care o are cea cu ravasele...si zacusca...

7.Licurici: muraturi si sunculita...

Comentarii (24)

09.01.2016, 14:26

VIn , tuica , salam vanatoresc , salata de ciuperci cu sunca si sa mai vedem ...

20.01.2016, 08:59

Saratele, un fel de fornetti, briose aperitiv, palinca si ceva dulce.

20.01.2016, 09:20

vai ce meniu aveti ))

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola