Miez de Lapte a fost votat „Produsul Anului 2013”

Postat de Bucataras in Bucataras FoodPR pe 16 Mai 2013, 09:20

Articol pe placul a 16 bucatarasi
comenteaza
Miez de Lapte a fost votat  „Produsul Anului 2013”

Dragilor, un prieten bun al nostru a luat un premiu. Sincer, ma bucurs pentru ca i-am fost alaturi si sint convins ca am pus si noi umarul la succesul lui. Este vorba de Miez de Lapte, care a fost ales Produsul anului 2013 la categoria brinzeturi.

Iata mai jos comunicatul de presa al partenerului nostru Delaco:

Delaco Miez de Lapte a fost câștigătorul titlului „Produsul Anului 2013” în categoria brânzeturi  în cadrul Galei  organizate de Media Concept Store, agenția ce decernează în România acest titlu, pe baza voturilor a peste 3500 de consumatori.

Gama Miez de Lapte a fost lansată în aprilie 2012 și, la un an după lansare, a fost recunoscută de români drept cea mai inovativă lansare din categoria sa. 

Este un produs simplu, din ingrediente 100% naturale, dar cu beneficii adaptate consumatorului din zilele noastre:  porții mici, cel mai ridicat  conținut de Calciu și fosfor într-o brânză proaspătă (44% din DZR de Ca și 35% din DZR de fosfor / 100g), se pretează pentru numeroase utilizări: aperitive, gustări și deserturi. 

„Se vorbește mult despre invoație, despre a face lucrurile ALTFEL, dar când trebuie să luăm o hotărâre am vrea să fie totuși ceva garantat, încercat deja...Iar acest lucru este valabil și pentru mediul de afaceri și pentru consumatori. Principalul motiv pentru care am câștigat acest premiu este, că, dincolo de beneficiile raționale, Delaco Miez de Lapte provoacă imaginația – o cutie cu 3 porții înseamnă 3 preparate diferite, ușor de făcut în mai puțin de 3 minute.  Premiul acesta dat de consumatori ne arată că imaginația și curiozitatea depășesc conservatorismul și că merită să fim curajoși și să încercăm. Este cea mai de preț lecție și le multumim consumatorilor noștri pentru asta.” a declarat Daniela Dumitrașcu – Marketing Manager, Delaco Distribution

Produsul Anului este cel mai amplu studiu realizat în randul consumatorilor români,

în urma căruia este premiată inovația în domeniul bunurilor de larg consum. Acest studiu are o istorie de peste 25 de ani în țări precum Franta, Germania, SUA. În România este a 4-a ediție organizată de Media Concept Store.

4000 de respondenți (eșantion reprezentativ la nivel național) au completat chestionarele on line exprimându-și opinia cu privire la produsele considerate a fi marile lansări ale ultimului an. Atractivitatea, inovația și satisfacția consumatorilor au fost criteriile care au stat la baza evaluărilor.

Mai multe detalii despre modul de acordare si celelalte produse care au câstigat această distincție pe: www. produsulanului.net

Comentarii (15)

16.05.2013, 11:24

Nici nu se putea altfel, e foarte bun si sanatos! Felicitari!!

16.05.2013, 15:11

te si miri ca mau au stocuri de Miez la cat s-a consumat pe site )))))))

Ina

Ina
17.05.2013, 09:13

eu mai am si acum in frigider, ca nu gaseam in Fetesti si cand am prins in Slobozia am luat ca neamul prost , sa fie )

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

ieri la 18:56

Spaghete cu gorgonzola, zucchini și roșii deshidratate

ieri la 18:51

Cartofi gratinați cu gorgonzola

ieri la 18:43

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate