Pentru pasionatii de gastronomie

Postat de alinutza1983 in Bucataras in oras pe 15 Oct 2010, 21:51

 Ce faci cand esti pasionat de gastronomie, ai calatorit si ai mancat prin toate colturile lumii si dispui de un minimim de capital pentru o afacere in domeniu? Prima tentatie ar fi sa iti deschizi un restaurant. Raluca Ichim a avut alta idee insa - cursuri de gatit pentru pasionati.

 

Preturile cursurilor pornesc de la 150 lei de persoana si merg pana la 290 lei, in functie de notiunile prezentate, preparatele gatite si dificultatea meniului realizat. De exemplu, un " morning cooking " tematic cu sushi , de 90 min , ce are incluse degustarea, racoritoarele , cafeaua si brosura cu retetele prezentate costa 160 lei, in timp ce un curs de weekend de 3 ore, unde clientii invata sa pregateasca diferite meniuri sofisticatw, precum supa de sparanghel cu scoici si lavanda , antricot de vita, cartofi macaire cu trufe , hribi si mojo verde si mousse de ciocolata alba cu masline negre, incluzand de asemenea , degustarea, racoritoarele, cafeaua, vinul si brosura, ajunge la 290 lei. Fiecare cursant care aduce cu el un al doilea beneficiaza de o reducere. De asemenea, exista posibilitatea incheierii inor abonamente, cu discount fata de pretul initial.

 

Bucatarul- profesor este chef-ul Daniel Wendorf; acesta nu are o misiune tocmai usoara, deoarece multi dintre clienti, desi amatori in arta gatitului, au notiuni de gastronomie, bloguri culinare, au calatorit si au participat la cursuri asemanatoare in strainatate, astfel ca Daniel trebuie sa ii surprinda mereu cu lucruri noi, sa le dezvaluie " secrete" , sa le propuna retete inedite.

Comentarii (1)

02.11.2010, 13:52

unde au loc cursurile???

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!