Pierdut virginitate . O declar nula .

Postat de Mutulica in Cu de toate pe 27 Apr 2012 | 2903 vizualizari

Comentarii (19)

27.04.2012, 09:39

Trist!

27.04.2012, 09:46

Adevarat din pacate!

27.04.2012, 09:55

Costele,ai scris mare si de doua ori dar e frumos ce-ai scris,chiar daca acceptam cu tristete cum isi risipesc viata majoritatea tinerilor.
Cineva scria intr-un bloga ca baietii intorc mai degraba privirea spre o fata aproape dezbracata si nu dupa una cu un teanc de carti in brate ,in parc.
O doamna comentase ca nu mai vezi in ziua de azi fete tinere cu carti in mana.Am indraznit s-o contrazic.
Eu am vazut-o de exemplu pe nepoata mea,care desi e foarte frumoasa,foarte inteligenta,are preocupari foarte frumoase si sunt atat de mandra de ea

27.04.2012, 10:06

Dia , ce sa fac mai , pana cand nu mi-am dat seama ca citeste lumea , eu nu citeam ce scriam si Ina mi le posta .

27.04.2012, 10:06

Acum ma calific la locul de munca .

27.04.2012, 11:01

In ceea ce priveste cartile , iarta-ma , te rog , dar Dumnezeu nu ne-a conditionat instinctul de reproducere de numarul de carti citite . Milioane de ani barbatii au fost stimulati de goliciune si nu de cartile de la subratul unei fete .Sigur ca trebuie sa facem pasul urmator in evolutie si multi l-au si facut , dar , crede-ma , am mii de carti citite , nu imi pot opri ochii sa nu se pironeasca in dreptul unei carti , dar ,daca vad in apropiere o femeie , am uitat pana si titlul cartii .

27.04.2012, 11:03

Ufffffffff barbatii astia cum le piere romantismul cand vad un buric

27.04.2012, 11:13

Ba pe mine atunci ma apuca .Si daca , atunci cand eram tanar , aveam pretentii absurde gen 90-60-90 ,acum imi plac inclusiv imperfectiunile , devin de-a dreptul patologic de romantic .Ce as mai mangaia eu bumbicii , colaceii si mai stiu eu ce nu va place la voi !

27.04.2012, 12:31

Se poate romantism si cu buricul la vedere!

27.04.2012, 12:44

Corect , domnule motanel .Dupa cum cred ca stiti , dupa o anumita varsta , daca nu vedem buricul nu ne creste nici romantismul .

27.04.2012, 12:55

Corect!

27.04.2012, 19:13

)) Uite ce vorbesc ei cand sunt eu la munca si n-am timp de pc
Vin acasa si ma ia Costel in primire: "- te-am tras in piept , dar am nevoie de ajutorul tau. ( ) Verifica-mi si aranjeaza-mi si mie textul, ca l-am scris prea mare " ))

27.04.2012, 19:20

Ina este Nuuuuu???

Ina

Ina
27.04.2012, 19:25

)) Ma uitam la comentarii si nu stiam cand a scris el asa repede, ca se uita la tv ) Am uitat ca-s pe contul lui )))

27.04.2012, 19:28

Offff....atat mai pot sa spun!

30.04.2012, 11:58

Eu nu prea sunt de acord cu tine Zic sa nu idealizam prea tare trecutul. Nu cred ca tinerii din ziua de astazi sunt mai pierduti sau mai nu stiu cum fata de cei de acum cativa ani si ca exista motive de ingrijorare. Cu fiecare generatie lucrurile se schimba si este firesc. Stiu clar ca pe cand era mama fata tanara se intamplau multe lucruri care o scandalizau pe bunica si exista acelasi discurs de "totul duce spre pierzanie, vine sfarsitul lumii". Vei spune ca da, dar atunci era un alt fel de ... ei, atunci nu erau calculatoare, mobile, internet, televiziune prin cablu etc. Dar tocmai in acest context in care lucrurile se transforma cu o viteza uimitoare, este firesc ca pe mai multe planuri sa demareze. Uneori nu este un lucru pozitiv, dar nu vad generalizarea la care te referi.

Si mai cred ca ce ai descris tine si de mediu si alti factori. Eu la fiecare tanar/tanara pierduta pe care o vezi, iti pot aduce zeci de exemple de tineri cu picioarele pe pamant si care realizeaza lucruri grozave. Si asta si datorita progresului in care unii se pierd. E aceeasi selectie ca in trecut, depinde de fiecare cat cedeaza sau nu presiunii, ea va exista mereu sub o forma sau alta. Si pe vremuri unii oameni isi iroseau tineretea, nu cred era neaparat mai bine, doar ca se intampla in alt mod, ce corespundea realitatii de atunci.

30.04.2012, 12:58

De acord cu tine ,Adinuta .Eu m-am referit la rebelii dintotdeauna .Cunosc fenomenul , pentru ca am haladuit , foarte putin timp , e drept , cu o gasca de rockeri si de vamaioti ( imi placeau fetele din gasca, sportive,nonconformiste).
Si atunci erau destule care puteau sa declare "pierdut virginitate , o declar nula " si atunci isi beau mintile tinerii ( am facut-o si eu nu doar cu gasca de rockeri , dar , repet , au fost faze de foarte scurta durata )DAR ATUNCI ERA VIE SPERANTA CA MAINE VA FI MAI BINE !NOI NU ERAM BLAZATI SI SCEPTICI ! NOI VISAM FRUMOS , ASTIA MOR URAT !Noi nu beam ca si cum ar fi ultima zi din viata noastra , noi nu ne drogam si a doua zi ne trezeam fara sa avem creierii terci ! Si imi pare rau pentru fetele din ziua de azi , cele din vremea mea nu beau cot la cot cu baietii si nu se drogau , chiar daca nici ele nu erau usa de biserica . Eu am cunoscut tigarile cu marihuana , dar erau ceva rar , pentru alde Eba , Sida si Poponet , noi ceilalti nu aveam acces la fineturi .Uita-te la cum arata nonconformistii de ieri : membrii formatiilor Iris , Cargo etc. care , cel mult fanati de bautura si-au schimbat ficatul si compara-i cu Sisu , Marihuana etc. Sunt de acord cu tine ca , indiferent de timpuri , in principiu , nimic nu-i nou sub soare ! Si sa dea Dumnezeu sa se generalizeze progresul la care te gandesti tu !

31.05.2012, 10:27

Contrar numelui care ti l-a atribuit Ina dar de scris scri extraordinar de bine din cuvinte se remarca pasiunea scrisului, de a impartasii si celorlalti ganduri,fapte.Oricum este o placere sa citesc articolele tale.Felicitari

01.06.2012, 14:06

Multumesc , mamaie !

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola