Reteta la storcatorul Kuvings, cu ajutorul careia Carmen Bruma si-a convins copilul sa manance legume

Postat de Bucataras in Tipsuri pe 10 Feb 2016, 12:01

Articol pe placul a 14 bucatarasi
comenteaza

Sa-ti convingi copiii sa manance legume, nu este intotdeauna o misiune usoara. Mai ales ca ei nu inteleg importanta si beneficiile consumului de legume, cu precadere la o varsta frageda.  

Chiar si Carmen Bruma s-a lovit de aceasta problema: 

"Ca orice mama entuziasta si cu preocupari in zona nutritiei sanatoase mi-am construit in cap o schema alimentara ideala pentru copilul meu, chiar inainte  sa se nasca. N-am luat nicio clipa in calcul faptul ca el s-ar putea sa nu fie de acord…si n-a fost :). Evident, nu in totalitate . Au fost perioade cand a mancat exact dupa asteptarile mele.

Pe scurt, l-am alaptat pana la 5 luni dupa care am inceput diversificarea cu legume fierte si pasate ( morcov, radacina de patrunjel, telina, fenicul, cartof, dovleac etc). I-am introdus fructele tarziu ( 8 luni) pentru ca imi era teama ca se va indragosti de gustul dulce si nu va mai dori altceva.

Exact asta s-a intamplat…:). Am incercat tot ce se putea, filme cu legume, carticele, legume taiate pe post de jucarii, mancat cu alti copii si altele. Dupa o perioada de fructe exclusiv si cereale, cred ca de mila mea, a inceput sa accepte cateva legume." 

Dintre toate metodele de a incerca sa-l convinga pe Vladut sa manance legume, cea mai simpla s-a dovedit a fi smoothie-ul preparat la storcatorul Kuvings, prin presare la rece

"Si a treia metoda, cea mai simpla, un suc din legume si fructe pregatit cu ajutorul storcatorului prin presare la rece Kuvings.

Pe motiv ca aceasta presa la rece pastreaza toate vitaminele si mineralele din fructe si legume si extrage cele mai hranitoare substante prin actiunea lenta de zdrobire si masticare."

Va invitam sa vedeti reteta si modul de preparare in reteta video de mai jos: 

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii (0)

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49