Seceta de anul acesta, produsă cu HAARP şi Chemtrails?

Postat de Georgiana78 in Cu de toate pe 26 Aug 2012, 00:22

Articol pe placul a 7 bucatarasi
comenteaza
Seceta de anul acesta, produsă cu HAARP şi Chemtrails?

Mi s-a parut foarte interesant acest subiect si am zis sa vi-l impartasesc si voua....!

 

Sunt tot mai mult convins că seceta prelungită de anul acesta şi zăpezile abundente de astă iarnă nu sunt simple fenomene naturale, ci reprezintă o acţiune realizată cu arme geofizice, capabile să producă modificări ale vremii şi climei în scopuri militare.

Modificarea artificială a vremii în scopuri militare este o realitate şi acest lucru poate fi verificat consultând lucrarea col. dr. Emil Străinu “Războiul geofizic”. Din informaţiile pe care le-am cules sunt două metode principale folosite pentru modificarea vremii şi producerea la comandă a unor fenomene meteorologice: sistemul HAARP şi Chemtrails.

Nu voi intra prea mult în amănunte cu descrierea lor, deoarece aceste două subiecte sunt relativ cunoscute pe Internet şi am mai scris despre ele în multe rânduri şi pe acest blog.

Sistemul HAARP este alcătuit dintr-o reţea de antene care emit radiaţii electromagnetice în domeniul microundelor şi al frecvenţelor foarte joase (ELF), ce acţionează într-un fel pe principiul cuptorului cu microunde. Prin încălzirea focalizată şi pe perioade lungi de timp a unor porţiuni ale ionosferei, se acumulează în acest strat atmosferic cantităţi uriaşe de energie, care sunt apoi reflectate spre sol, cu rezultate catastrofale asupra zonei respective.

Chemtrails sunt o serie de pulberi metalice de aluminiu, oxid de bariu, polimeri etc. pulverizate la mari altitudini din avioane. Acestea au efecte şi scopuri multiple, de la împrăştierea norilor, condensarea acestora, mărirea cantităţii de radiaţii solare reflectate spre pământ şi până la creşterea conductivităţii atmosferice, menită să facă propagarea emisiilor HAARP mai uşoară în anumite zone vizate.

Am mai multe motive să cred că seceta prelungită şi canicula care s-au abătut asupra României şi a multor alte zone de pe glob, în acest an, sunt rezultatul acţiuni acestor tehnologii de modificare a vremii.

În primul rând ceea ce este nefiresc la valul de căldură care ne-a afectat în ultimele două luni, este durata şi nu atât temperaturile ridicate. E firesc ca vara să fie cald, dar ceea ce face ca o vară să fie normală este alternanţa zilelor însorite cu cele în care avem ploi torenţiale.

În zona de climă temperată, în care se află România şi Europa, verile sunt mai răcoroase şi iernile mai blânde, datorită influenţei oceanului şi a mărilor. Mările şi oceanele au inerţie termică, în sensul că se răcesc şi se încălzesc mai greu decât uscatul. Acest lucru face ca vara să se formeze curenţi de aer mai rece şi umed dinspre ocean, care aduc pe continent ploi şi un stat de nori ce protejează solul de razele arzătoare ale Soarelui. Iarna, datorită faptului că oceanul se răceşte mai greu, aerul mai cald şi mai umed migrează spre uscat ducând la ninsori şi la îmblânzirea gerului.

Prin încălzirea straturilor atmosferice de deasupra oceanului sau chiar a apei, cu radiaţii emise de HAARP, aceşti curenţi oceanici naturali, numiţi Jet Stream sunt fie blocaţi, fie deviaţi, fapt ce conduce la fenomene extreme, cum este seceta din vara aceasta sau gerurile şi viscolul care au afectat ţara noastră în lunile ianuarie-februarie.

În ceea ce priveşte chemtrails, acestea sunt folosite pentru dispersarea norilor şi astfel creşterea cantităţii de radiaţie solară ajunsă pe pământ, aceasta fiind amplificată şi prin efectul de oglindă produs de pulberile metalice persistente în atmosferă.

Înainte de valul de caniculă, prin lunile mai-iunie am fost susprins de mulţimea de avioane ce brăzdau cerul la intervale scurte de timp, lăsând dâre albe şi persistente ce se lăţeau în timp, cuprinzând suprafeţe tot mai mari. În mod ciudat pe toată perioada caniculei, când cerul a fost mai tot timpul perfect senin, avioanele şi dârele albe au dispărut.

După prima ploaie de acum două zile, când cerul s-a mai înseninat, au reapărut imediat o serie de urme pe cer, care se înmulţeau de la un minut la altul. Fiind curios să aflu cauza, am urmărit cerul mai multe minute să văd de unde tot apar aceste urme şi spre surprinderea mea am constatat că ele erau lăsate de nişte avioane care practic nu se vedeau pe cer, probabil fie din cauza faptului că erau de dimensiuni mai mici, fie se aflau la o altitudine mai mare ca de obicei, fapt ce mi s-a părut puţin cam bizar.

Convingerea mea că aşa stau lucrurile a fost şi mai mare azi, când am primit un mesaj de la un cititor din Giurgiu, care mi-a semnalat nişte fenomene ciudate în oraşul său, după ce a plouat. Redau o parte din mesajul său, în care descrie acest lucru:

Aş dori să vă aduc la cunoştinţă un fapt. Locuiesc în Giurgiu chiar în oraş. După câteva zile de caniculă, acum 2 zile a venit în sfârşit o ploaie. Undeva spre orele 05.00 dimineaţa a început o răpăială şi dormeam fericit gândindu-mă la ce răcoare se va instala. Însă în câteva minute am observat că de afară a început să vină un miros insuportabil cu iz industrial ceva gen industrie farmaceutică. Un miros atât de oribil încât am închis geamul ca să pot dormi în continuare. De dimineaţă am remarcat că bălţile rămase aveau un fel de spumă albă rămasă. Am trecut peste mama mea zicându-mi că aşa se întâmplă de obicei când nu plouă timp îndelungat. Nu m-a mulţumit explicaţia dar am zis că nu contează. Azi, când am fost la mormântul tatălui meu, mama a observat că frunzele aveau o depunere albă pe ele. Deci avusesem dreptate; ploaia aia n-a fost lucru curat.

Nu este singura relatare de acest gen; în ultimii ani am primit de la cititori aflaţi prin mai multe ţări ale Europei infrormaţii şi chiar fotografii care arătau multe astfel de cazuri în care avioane brăzdau cerul lăsând tot felul de dâre albe ce se lăţeau apoi şi persistau mult timp pe cer.

Există o serie de coincidenţe care mă fac să cred că Europa şi întreaga planetă se află în prin război climateric. În primul rând atât HAARP, cât şi Chemtrails sunt oficial proiecte şi acţiuni ale armatelor marilor puteri ale lumii. În ultimii ani NATO şi SUA şi-au sporit mult prezenţa în Europa, în special în Balcani. Aşa numitul scut anti-rachetă şi câmpurile de antene de pe plaja Corbu ar putea foarte bine să fie nişte instalaţii HAARP deghizate.

Un alt amănunt legat de HAARP este acela că aceste instalaţii sunt de obicei amplasate în zone cu mari rezerve de gaze naturale, cum ar fi Alaska sau Norvegia, deoarece este nevoie de o imensă cantitate de energie pe care generatoarele care le alimentează trebuie să o producă. Este oare o coincidenţă faptul că Chevron vrea să deschidă la noi în ţară o serie exploatări ale gazelor de şist chiar în apropierea, acestor câmpuri de antene şi baze militare americane?

Acum, în încheiere, cu toate că ar mai fi multe de spus, să vedem şi care ar fi scopul unei secete prelungite în România şi în alte state ale Europei. Păi, odată cu compromiterea recoltei de anul acesta, automat vor fi majorate preţurile la alimente, generând astfel o criză alimentară generală. Pe urmă, prin scăderea debitelor apelor din ţara noastră, se compromite sistemul energetic naţional, tocmai acum când, coincidenţă sau nu, FMI face presiuni pentru ca acesta să fie privatizat.

Ca să vă faceţi o idee cam ce tehnologii există la ora actuală, capabile să modifice clima şi să influenţeze fenomenele atmosferice, vă recomand documentarul realizat de Discovery, numit “Owning the Weather”

Sursa:

http://dantanasescu.ro/2012/08/12/seceta-de-anul-acesta-produsa-cu-haarp-si-chemtrails.html

Comentarii (4)

26.08.2012, 08:49

interesant,,,poate adevarat

26.08.2012, 11:01

din pacate noi nu putem face prea mult,interesant.

26.08.2012, 15:36

oamenii de rind rar pot face ceva in astfel de cazuri?

Adauga comentariu
 • zambet
  • :))
  • :)
  • :D
  • =D>
  • >:D<
  • :x
  • :-*
  • :S
  • >:)
  • :">
  • :((
  • :(
  • ;)
  • :P
  • =))
  • :-h
  • :-q
  • :-bd
  • <:-P
  • :-??
  • \:D/
  • ;;)
  • @};-
  • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garnitura taraneasca de cartofi - Reteta simpla si gustoasa

pe 18.06 la 15:42

Frittata cu roșii cherry - Rețeta perfectă pentru un mic dejun sănătos

pe 18.06 la 09:40

Cartofi zdrobiți picanți la cuptor - Rețeta simplă pentru o garnitură gustoasă

pe 17.06 la 15:46

Reteta de baza pentru paine de casa

pe 16.06 la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2278 puncte

Rocsi

695 puncte

Lau

Lau 9

260 puncte

vasimur

163 puncte

oanapl

139 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate