Sfecla rosie

Postat de Oana in Legume pe 28 Apr 2009, 17:27

Sfecla rosie isi pastreaza proprietatile indiferent de modul de pregatire. Continutul de potasiu este mai mare decat la drojdia de bere. Sucul de sfecla rosie are foarte multe vitamine, imbunatateste metabolismul, combate anemia si ajuta ficatul sa elimine grasimile depozitate.

In sfecla se gaseste o combinatie unica de sodiu si calciu (10:1) ceea ce contribuie la dizolvarea calciului si eliminarea excesului din organism.

Este contraindicata pentru diabetici pentru ca pastreaza un continut mare de zahar.

Comentarii (1)

01.03.2011, 17:37

Este foarte buna si pentru reglarea tranzitului intestinal!!!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia