Shaorma de 2 lei neamuleee!

Postat de Bucataras in Bucataras in oras pe 7 Aug 2010, 10:35

 Cind Andrei, un prieten, mi-a zis de shaorma de 2 lei am facut ochii mari. Si, minat de  o curiozitate nebuna mi-am propus sa vad despre ce e vorba. Iata-ma, intr-o zi de vineri, la locul cu pricina. Adica in rondul de pe Kogalniceanu. Caldura mare moncher. 

Pe stinga, cum vii dinspre Universitate, in statie, shaormarie. Pe dreapta, vis-a-vis, shaormarie. Legenda spune ca, pe vremuri, amindoua erau normale. Acum, 'a de pe dreapta afiseaza sus si tare o mega oferta: shaorma mica 3 lei, shaorma mare 5 lei!

'A de pe stinga, mai cu motz. Shaorma mica 2 lei, shaorma mare 4 lei si ... tineti-va bine ... shaorma uriasa 7 lei.

La 'a de pe dreapta, un cumparator. La 'a cu pretul de 2 lei, coadaaaaa... coadaaaaaa ... sa tot fie vreo 15 persoane.

Si uite cum ma pun eu sa astept sa gust minunea. Cum naiba poa' sa fie shaorma de 2 lei. O fi de ... 2 lei ... adica nashpa ... sau ... 

Intre timp, mai trag cite o poza, ca poate nu ma credeati si trebuia sa am dovada.

Afara, cum am zis, caldura mare. Peste 30 de grade. In chichineatza de shaormarie, cu 3 stative de pui perpelite la foc moale, cred ca bate spre 50 de grade. 3 fete rumene de la atita caldura nu prididesc. "Cu de toate?" e bineinteles lait motivul. Culmea, nu shaorma de 2 lei se vindea cel mai bine. Ci aia de 4. Marketing nenica, la colt de bulevard. Deci omul e tentat de pretul de...2 lei ... dar pin' sa ceara ce zice ... mai pun 2 si-mi iau una mare.

Eu, testerul lu' peshte de shaorme, am luat de toate ... cu de toate. Iata-le mai jos:

E drept, 'a mica, de 2 lei, cea mai haioasa: lipia micutza, cu ceva pui, 4-5 cartofi pai prajiti, putina varza si castraveciori murati, o lingura de maioneza cu usturoi si un strop de ketchup. Merge, asha ... de pofta :))). Daca mai completezi cu o Cola la jumate', chiar te saturi. Celelate doua, n-au mare farmec ... Intra deja in normalitate (shaorma mare e aia mica de la altii - lipia normala, iar uriasa este shaorma mare de la .. Dristor, spre exemplu).

Ok, fac 3 poze la botu' calului (adica pe capota masinii), dupa care ma postez la shaorma de 3 si 5 lei. Sa vad care-i diferenta. Aici, o leaca mai multa ordine ca la concurentul de vis-a-vis. Normal, nu era nimeni la coada de unde sa se faca dezordine. Cer una mica si una mare. Tot cu de toate, ce credeati :))).

Surpriza. 'A mica, cea de 3 lei, este de dimensiunea celei de 4 de peste drum, la care se inghesuia lumea ca la urs. Iar aia de 5 ... ca aia de 7. (:D - mai pricepeti ceva? haha)

Deci, lumea se inghesuia la shaormaria cu 2 lei, ca-i mai ieftin ca la aia cu 3, dar cumpara de 4 lei shaorma pe care ar fi luat-o cu 3 lei de vis-a-vis :)))). V-am zis. Lovitura "the" marketing, nu alta!

PS. Ambele mi-au dat bon dupa ce am platit, deci nu e joaca. ...

Comentarii (68)

09.08.2010, 16:51

sefuarticolul e bun, imi placedar trupa de aici e super tare rademne distramsi cate o shaorma mancam

13.08.2010, 10:49

18.08.2010, 03:17

ce shormareala sefu esti cel mai tare , ai fi bun si la institul de metrologie

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]