Tipli - cashback, bonusuri și recompense diverse, dar și informații utile

Postat de Bucataras in Cu de toate pe 17 Oct 2022, 16:19

Articol pe placul a 7 bucatarasi
comenteaza

Probabil știți deja sau ați auzit despre site-uri casback care vă plătesc o recompensă atunci când vizitați un comerciant prin intermediul acestora pentru a cumpăra servicii sau bunuri. Tipli este un nume din ce în ce mai cunoscut în România, asociat cu sintagma "bani înapoi", pe bună dreptate, întrucât Tipli este un portal de cashback.

Ce sunt web site-urile cashback

Site-urile de cashback funcționează după o idee simplă. În loc să mergeți direct la un magazin, accesați magazinul online al unui comerciant printr-un link de pe un site web cashback.

 

Bineînțeles, veți cumpăra articolul direct de la retailer, dar primiți și niște bani de pe site-ul cashback. Este adesea un procent din prețul total pe care l-ați plătit.

 

În general, site-urile web cashback sunt sigure de utilizat, fac ceea ce spun și vă pot redirecționa către comercianți cu amănuntul care vând orice - de la produse alimentare și articole de toaletă, la polițe de asigurare - sau, așa cum este pe Tipli, puteți accesa mari platforme online internaționale, precum AliExpress și alte magazine de anvergură globală.

Merită să faceți cumpărături prin intermediul site-urilor de cashback?

Pe lângă bani înapoi sau alte recompense pe care le puteți obține, obțineți și informații. Pe Tipli, detaliile care v-ar putea scăpa atunci când faceți cumpărături online sunt expuse simplu pe profilul fiecărui magazin. Aveți o privire de ansamblu despre principalele categorii de bunuri, metode de plată, modalități de livrare, politica de retur și eventualele avantaje la cumpărături în magazinul respectiv.

 

Tipli oferă, de asemenea, cupoane de reducere, actualizate în mod constant și disponibile gratuit, vă pune la dispoziție cele mai recente cataloage ale principalelor supermarketuri din țară și o mulțime de alte informații utile.

 

Site-urile de cashback merită dacă le folosiți des, în special pentru achiziții mai mari, dar vă puteți bucura de beneficii și la cumpărarea unui simplu articol, de care aveți nevoie într-un anumit moment. 

Magazine specializate în vânzarea anumitor bunuri și platforme cu o multitudine de categorii

Atunci când vă doriți o husă de telefon nouă, de exemplu, puteți accesa prin Tipli un magazin specializat în producerea și comercializarea de accesorii pentru telefon. Dacă atenția v-a fost atrasă de huse Mobilfox și doriți să știți la ce să vă așteptați, explorați pe Tipli profilul magazinului și aflați ce fel de huse Mobilfox puteți achiziționa, cum să economisiți în magazinul Mobilfox România sau alte amănunte care vă pot ajuta să decideți dacă husa Mobilfox este alegerea potrivită pentru dumneavoastră.

Este bine de știut și în ce fel de campanii promoționale participă magazinul, dacă se poate aplica un cod de reducere la achiziționarea unei huse Mobilfox sau dacă beneficiați chiar de bani înapoi din cumpărături.

Cu informațiile de bază la îndemână, veți putea alege huse Mobilfox și alte accesorii menite să confere siguranță și confort, când vine vorba despre dispozitivele dumneavoastră mobile, dar veți avea posibilitatea să descoperiți și alte categorii de produse prin intermediul portalului Tipli. Vedeți, de exemplu, oferta AliExpress.

AliExpress este un serviciu online de vânzare cu amănuntul având sediul în China și deținut de Alibaba Group. Lansat în 2010, oferă online, cumpărătorilor din toată lumea, produse ale unor întreprinderi mici din China și din alte locații, cum ar fi Singapore.

Deși platforma nu este grozavă pentru producția de etichete private, articole de marcă sau expediere rapidă, AliExpress este o alegere solidă pentru magazinele de comerț electronic care caută produse la preț redus dintr-o gamă largă de categorii.

Majoritatea comercianților care vând produse pe AliExpress au sediul în China și își aprovizionează toată marfa direct de la producătorii chinezi. Acest lucru reduce costurile și înseamnă că își pot permite să ofere și transport gratuit sau foarte ieftin, pe lângă prețurile mici.

Câtă vreme nu vă deranjează să faceți ceva săpături și cercetări pentru a procura articole de calitate, puteți achiziționa aproape orice pe AliExress. Este un site care reunește o mulțime de mici producători care vând articole de tot felul, de la îmbrăcăminte la electronice, de la accesorii la articole sport și multe altele.

De ce este AliExpress atât de ieftin?

AliExpress este atât de ieftin, deoarece trimite produse direct de la producătorii chinezi către clientul final. Modelul AliExpress D2C (Direct to Customer) exclude intermediarul și vinde direct clientului. Ca dropshipper, cumpărați de la producător, care menține prețurile scăzute Deoarece comandați direct de la un angrosist sau producător chinez, nu mai există conexiuni precum importatori, intermediari sau alți angrosisti care să ridice prețurile.

Un alt factor este reducerea la achiziții în vrac. Pe lângă prețurile standard scăzute, de multe ori obțineți și mai multe reduceri dacă veți comanda o cantitate mai mare. Pagina de achiziție a produsului arată exact ce reducere veți primi dacă veți cumpăra mai mult - 10, 100 sau 1000 de produse. Dacă revindeți articole, această reducere în vrac poate economisi mulți bani. 

Din fericire, cantitatea minimă este de 1 bucată, așa că oricine poate cumpăra pe AliExpress. Puteți achiziționa bunuri de orice fel, în cantitatea de care aveți nevoie și dacă o faceți accesând platforma prin Tipli, veți primi înapoi o parte din banii cheltuiți.

Comentarii (0)

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!