Vasul roman (vasul de lut), avantajele folosirii vasului si instructiuni

Postat de ela in Ustensile de bucatarie pe 28 Dec 2010 | 47345 vizualizari

Comentarii (15)

29.12.2010, 01:29

bun si informativ articolul are si mama un vas si nu a stiut cum sa-l foloseasca si l-a bagat asa la cuptor.Noroc ca erau sarmale si aveau apa.

29.12.2010, 10:37

Felicitari pentru prezentare !Si eu folosesc vasul roman si sunt multumita.Ce bine arata mancarica din el!

ela

ela
29.12.2010, 10:46

Lacri,multumesc

29.12.2010, 21:15

bun articol si vasul e si mai bun

ela

ela
29.12.2010, 23:06

Rocsi,multumesc

30.12.2010, 09:48

multumesc pt informatii draga mea apreciez gestul tau

01.01.2011, 13:58

Datorita tie folosesc acest vas..................multumesc si iti doresc un an bun ,cu sanatate si numai bucurii!........................

ela

ela
03.01.2011, 23:38

Maria...deci sunt si eu buna la ceva

24.01.2011, 15:17

Datorita tie am invatat cu ceva vreme in urma sa-l folosesc si datorita tie mi-am amintit acum de el, caci il cam uitasem.

12.02.2011, 09:08

si eu am vas dasta este foarte bun, si gatesti foarte bine in el

01.03.2011, 21:23

E foarte bun articolul.Mie nu-mi prea place vasul meu ca s-a patat si oricat frec la el nu iese.Asta este

LUK

LUK
03.03.2011, 14:52

interesant articolil

06.06.2015, 08:02

07.01.2019, 10:03

06.05.2019, 15:51

Am si eu este foarte buna mancarea gatita in vasul roman

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!