laura_n

7

Bucataras
Top-Chef

Focsani

Bucataras din 25.05.2012

RETETE531
PRIETENI336
Retete / Aperitive / Garnituri

Placinta sarata cu telemea si oregano

In Aperitive / Garnituri la 2 Feb 2013

Intr-un castron, am faramitat telemeaua si am amestecat-o cu branza. Am adaugat 2 oua si am amestecat. Apoi am adaugat jumatate din smantana si am amestecat iar. Am intins foile de placinta, am uns cu ulei de masline aromat pe prima foaie, am umplut cu branza si am rulat. Am folosit cam 4-5...

Oua umplute

In Aperitive / Garnituri la 24 Ian 2013

Ouale se pun la fiert in apa cu putina sare. Se fierb sa iasa tari. Dupa ce s-au fiert, se lasa la racit si apoi se curata de coaja si se taie in doua jumatati fiecare ou. Jumatatile de ou se asaza pe un platou si apoi pregatim umplutura. Maioneza se amesteca cu smantana lichida. Pateul...

Placinta sarata

In Aperitive / Garnituri la 25 Noi 2012

Telemeaua se desface si se faramiteaza, se amesteca cu branza, smantana, piperul si ouale batute. Se amesteca bine, bine compozitia de branza. Se intind cate 3 foi placinta, se umplu cu crema de branza, se ruleaza si se pun intr-un vas termorezistent uns cu unt. Se pastreaza un pic din...

Strudel cu spanac si branza de capra

In Aperitive / Garnituri la 16 Sep 2012

Am lasat aluatul sa se dezghete, timp in care am taiat spanacul in bucati mari si am amestecat cu branza de capra. Patrunjelul si mararul le-am spalat si le-am tocat nu foarte marunt. Am adaugat verdeata peste compozitia cu branza, putin sare si am framantat aluatul.   Apoi am adaugat...

Chiftelute de pui cu legume

In Aperitive / Garnituri la 9 Aug 2012

Legumele se spala si se curata. Morcovul se rade, ceapa se taie cubulete, dovlecelul se rade si el. Patrunjelul se toaca marunt. Intr-un castron, se amesteca legumele cu sare si putin ulei de masline. Se adauga carnea si se amesteca. Se adauga oul, pesmetul si se amesteca iar. Formam bilute...

Saleuri cu cabanos

In Aperitive / Garnituri la 4 Aug 2012

Aluatul se desface si se taie fasii subtiri cam de 2 cm. Cabanosul se taie fiecare in 4 bucati. Se infasoara fiecare bucata de cabanos in cate o fasie de aluat, ca o spirala.  Se bate un ou, se ung saleurile, se presara putina sare si oregano si se dau la cuptor, la foc iute pentru...

Spirale cu mac

In Aperitive / Garnituri la 2 Aug 2012

Se intinde foaia de foitaj si se unge cu ou batut. Deasupra se presara macul, sare si boiaua. Se taie in fasii subtiri si se ruleaza de la un capat la altul. Se coc la foc iute cam 15 min. Se servesc cu bere sau cu ...mana :))

Clatite mexicane

In Aperitive / Garnituri la 26 Iul 2012

Se curata si se spala legumele. Se taie ceapa rondele, ardeiul julien si rosia felii. Intr-o tigaie, se pun doua linguri de ulei masline si se pun la calit ceapa, ardeiul, maslinele, porumbul si rosiile. Se pune un praf de sare, condimente. Dupa ce s-au rumenit, se adauga ouale batute usor...

Chiftelute de dovlecei cu branza la cuptor

In Aperitive / Garnituri la 17 Iul 2012

Se spala dovleceii si se dau pe razatoarea mare.  Casul se da si el pe razatoare si se amesteca cu dovlecelul ras. Se adauga sare si ouale batute si se amesteca bine. La sfarsit se adauga pesmetul si se formeaza mici gogoloase si se pun intr-o tava,pe hartie de copt. Dam la cuptor...

Bulz cu oua ochiuri

In Aperitive / Garnituri la 25 Iun 2012

Se pune la fiert apa cu sare. Cand incepe sa foiarba, se pune malaiul in ploaie (ce lapsus aveam :))) ) si se lasa putin la fiert, apoi incepem sa amestecam bine. Dupa ce s-a omogenizat, adaugam laptele si amestecam. Lasam sa fiarba bine. Intre timp, framantam branza cu unt si cu sare (daca...

Zucchini cu urda

In Aperitive / Garnituri la 12 Iun 2012

Dovleceii se spala bine, se curata la capete si se taie felii subtiri. Se dau la aburi vreo 4 minute, apoi se scot si se lasa putin la racit. (sau ii puteti opari cateva minute). Urda se freaca bine cu sare si se adauga mararul spalat si taiat marunt.  Feliile de zucchinii se ung cu...

Afisate 31 - 41 din 41 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Taur

Patru drumuri la atelier cu televizorul în spate doar ca să afli că, de fapt, ţi-au tăiat cablul? E tardiv să verifici dacă nu cumva ţi-ai pus şosetele invers.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de capsuni

pe 04.05 la 20:15

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]